torsdag 2 september 2010

Barnvakt

Åter igen en härlig semesterdag.
Dagen började kall men på dagen blev det strålande sol och varmt. Tror det kallas Brittsommar. Det ska tydligen hålla i sig något tag, å så brukar det var när det ska börjas med älgjakt.
Vi har varit barnvakter i Yttersta idag. Föräldrarna hade både det enda och det andra på programmet. Allt från att fara och se om dom hittade någonstans att bo till att sälja ett av husen. Dom har haft en bra dag.....Vi också.
Startade tidigt och körde ner till Öjebyn. Där finns en enorm klädaffär med kläder till rätt pris. Hittad idag "bara två par byxor". Jeans 99:- och ett par bruna bomullsbyxor för 79:-. Kenneth slutade tomhänt.
Sedan som sagt for vi till Yttersta och agerade barnvakt.
En lugn start. Det var sova middag dax, men sen...=) Härliga ungar. Vad vi har lekt.

Just nu sitter det ett gäng gubbar och pratar älgjakt vid bordet. Inte riktigt mitt "cup of tea". ganska ointressant. Nå men det är ju bra att dom kollar att "hallå, hallå hur hörs jag nu? kom" fungerar. Så det inte är ogjort på måndag morgon. Viktigt också att man kollar av så de nya jägarna hittar dit dom ska så dom inte yrslar omkring och blir skjutna.

Känner att jag längtar till det är dax att borsta en tand sen ta boken och hoppa upp i sängen. (Vi har en förbaskat hög säng så det är verkligen till att hoppa upp).

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar