torsdag 18 oktober 2012

Snart är det Alla helgons dag

Idag är det ingen julkortskänsla över utsikten hos oss.
Inte alls samma fina, härliga vädret som var igår.
Det enda som är sig likt är snön på backen. Men vem har dragit hit all mjölkfärgad luft? Snacka om gråväder som går åt det vita hållet.
Men en skogspromenad blir det iallafall idag. Det har vi bestämt jag och jycken.

Tänk att det snart är Halloween/Alla helgonsdag. Det är ju en helg som snabbt passerar om man inte är förberdd och gör nåt trevligt av den.
Jag har två riktigt speciella minnen från tidigare år.
Det första var när vi kom från svärfars hem. Vi hade tillsammans med Kenneths syskon varit upp och tömt och städat ur svärfars hem uppe i Murjek som strax före hade gott bort. Det hade varit en tung dag både fysiskt och psykiskt. Vi var ganska smutsiga och väldigt trött.
Vi var bortbjudna på middag hos goda vänner och dom hade lovat att vi fick komma precis som vi var. Det passade perfekt för vi passerade Bredåker på väg hem. Hade vi kört hem och duschat och snygga till oss så hade vi antagligen avbokat alltihop, så trötta var vi. Det var en av de varmaste, skönaste, härligaste middagar jag varit med om. Vi kände oss så stärkta när vi for hem senare på kvällen.
Tur att såna minnen blir kvar.

Ett annat minne är när Kicko och Ante bjöd på Halloween-fest.
-Kom lagom utklädd stod det på inbjudan. Det var en mycket mysig fest med nycker spinelnät, Trollkarlar, häxor och en massa annat löst och skrämmande folk.
Den stora överraskningen var ju att vi alla var bjudna på bröllop. Snacka om paffa vi blev när plötsligt en trollkarl gifte sig med en häxa, vigelförättaren var dock inte utklägg=). Bröllopstårtan var full av spöken och spindlar i sina nät.
 Ja det var också en kväll att minnas.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar