tisdag 30 oktober 2012

Blir inte att jobba mer just nu.

Grinfärdig, supertrött, ont på många ställen, ögonen har riktigt slutat samarbeta med mej, känner mej som en looooser.

Jag är tvungen att kasta in handduken. Det är bara att inse att det går inte att börja jobba än.

Dom på jobbet har varit guld värd men vad hjälper det när jag inte har förmågan att köra på lagom växel och nöja mej med det. Dessutom signalerar hela kroppen med massor av krämpor.
Känns som om jag nu drivs av en sån där domino som sitter på framdäcket på en cykel. Laddar bara medan man trampar och man blir trött av det. Inte som i vanliga fall att man är som ett bilbatteri som laddar medan man lever.
Nå men det är bara bryta ihop och lyssna på kroppen.
I morgon är en annan dag, då ska jag vara snäll mot mej och gilla mej själv som jag är. Japp.... Dessutom ska jag dricka vatten, vila, promenera med hunden. Japp så blir det.

Men från det enda till det andra: Vilket skitväder.
Ja alltså det är inte lika illa som det som dragit in över USA i natt, men det är riktigt skitväder här. I natt kom det härlig fluffig vit snö, lagomt många kallgrader på morgonen. Med andra ord en underbar vintermorgon. Men kyss Karlsson vilket skitväder när jag slutade efter att ha jobbat mina två timmar. Hällregn. Blöt ändå in till BH:n Det har varit med stor ansträngnning man har hållit sig upprätt när man har rört sig ute. Blankis, man har gjort som bambi, kanat hit och dit.

Å just det ja: Bilen har flyttat hem från verkstaden, där den bott sista veckan. Känns ju toppen bara det.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar