fredag 12 oktober 2012

Fredag morgon och allt är lungt

Tänk att dagen i går blev så bra som jag hoppats på.

Hann med både det ena och det andra.
Ett av projekten: Att ta in någon fler trasmatta nu när hösten kommer med stormsteg.
Först av allt så satt jag mej ner och tänkte till. Det skulle bli en ordentlig rokad av mattor ( undrar hur rokad stavas, inte som jag har skrivit i alla fall, eller kanske, jamen jag menar alltså att flytta lite hit och dit) Den vid soffan skulle flyttas in under bordet. Vid soffan skulle jag lägga in en sprillans ny matta. Å en matta skulle jag lägga så där snett vid entrén.
Gudars vad fint det kommer att bli...... Så jag skred till verket. Bort med fåtöljen för att få bort stora mattan vid soffan, bort med köksbord och stolar för att kunna lägga ut den stora mattan. Tillbaka med bord och stolar..... Två steg bakåt och beundra.... Blev jättefint.
Ut i gammelhuset för att hämta nya mattan som jag skulle ha vid soffan. Rullande ut, tillbaka med fåtöljen och tog två steg tillbaka och beundrade......... Inte, alls bra.
Blev så fel så det var bara att börja om med att flytta mattor.
Varm och nöjd blev jag dock så småningom.

En annan sak som hände igår var att Jag, Bodil och Bonzo hade en gudomligt trevlig skogspromenad. Vilket härligt väder det var. Toppen alltså. För vi är inte direkt bortskämd med vacker höstsol i år. Dessutom var jag ju i trevligt sällskap.

Idag som sagt blir ett annat stuk på dagen. Ska snart iväg på Försäkringskassan och träffa min handläggare. Gillar henne skarpt. Det är inte ofta jag hör att man är nöjd med FK. Men jag är. Hon, min handläggare alltså, använder hela sin kunskap i medmänsklighet och profesion. Verkligt duktig.

Nå men om man skulle sikta in sig på att snygga till sig något innan jag ska iväg.

Ha en bra dag alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar