måndag 12 november 2012

Vilja 2 år och Fars dag

Ska börja med att gratta Vilja på hennes 2 årsdag. Vi uppvaktade med paket igår. Blir nog en lugnare dag idag.
Lurad på den vita fina tillvaron ute igen. Jösses vad det har regnat i helgen. Av snögubben som Linda byggt  är det bara två små vita snöbollar kvar på för övrigt en helt grön gräsmatta. Nå men den som väntar på något gott......
 Bilder från skogspromenaden i fredags. Strålande sol och kvistarna fulla av nysnö. Det var så vackert.
 Det var bara ett bekymmer...... Snö i nacken. Gjorde vad jag kunde för att slippa men nog blev det både tre och fyra gånger som jag överraskades av den hissnande känslan när man blir full av snö i nacken. Hurrvas....

 Här kommer det bilder av barnbarnen. Det var ju både farsdag och Viljas kalas i helgen så hela familjen träfades och hade skoj. Här försökte alla tre kusinerna sitta i samma barnstol samtidigt. Gick väldigt bra... Gällde bara att samarbeta.
 Kasper och Elis använde min bordsduk som hemlig flygande matta. Nu funkade den dåligt. Blev inte långa flygresor alls. Det blev inte ens korta flygresor. Bara skräp med den flygande mattan.
 Här ligger Kasper och funderar en stund. Fiffigt att tanka ork inför kommande lekar.
 Elis ville ligga och posera på golvet. Kan bara säga att vi fick hålla på ett tag. Var det inte hundben som gick förbi så stod något människoben i vägen, men till sist blev det en bild.
Här är Vilja i en verkligt passande frisyr. Det blåser om den jäntan ofta. Sitta hör inte till favoriterna.

Hehe vad mycket fina bilder jag fick på allihop.

Ha det gotta alla

1 kommentar: