måndag 19 november 2012

Signe Kristina Elisabeth 17 nov 2012

Hela detta inlägg kommer bara att bestå av bilder från dopet jag var på i helgen. Gäller att göra detta snabbt för Bonzo sitter vid min sida och tittar uppfodrande på mej, jag vet vad det betyder: Kom igen nu matte, det är denna tiden på dagen när vi går våran långpromenad. Less på att alltid behöva vänta på dej. Koooom nu.

 Går ut hårt med en bild på Kent. I knät har en alldeles nyvaken, fundersam Vilja, var kommer alla dessa uppklädda människor ifrån?
Här en bild på mormor Doris som passar på att ta sig en kram av Amanda.
Mitt i dopakten blev det fullt pådarg. Kom igen nu alla barn vi måste hjälpa Prästen (Världens härligaste Lennart) att döpa Signe. Kom, kom, kom
 Lennart (prästen alltså) ville att vi skulle få chans till en gruppbild. Han tror att Signe kommer att bli nåt stort så då kan vi alla skryta med att vi var på hennes dop.
Här de lättade föräldrarna. Skulle tro att nervositeten släppt nu så här strax efter akten. Signe hon är cool. Inte ett dugg nervös eller fundersam. Hon tog det verkligen med jämnmod...... När hon var vaken alltså.
 Min dotter och hennes dotter. Vilja hade dagen till ära Rockabilly-frisyr och proffsmålade naglar. Visst måste det bli så om det är pappa, målaren, som målat naglarna?  Pappa Kent kommentar till nagelmålningen: Det var en himla ynklig pensel.
I bakgrunden Fredrik med mycket större tratt på sin kamera än min=)
 Här har det hänt grejer. Karin och Kenneth har tippat. Men vilken tur att Elisabeth fanns så hon kunde få stopp på Dominoeffekten. Det hade ju kunnat få katastrofala följder annars.
Tårtornas afton var det.
Först fanns det goda vackra smörgåstårtor (a la Doris). Hann aldrig dit med min kamera medan de såg någotsånär fina ut. Men när Operatårtorna kom då var jag på.
Här är det Signe med sina föräldrar. Dom som är runt är alla Signes närmaste på mammas sida. Mormor, morfar, mostrar, morbror, kusiner och kusinbarn (Lukas o Pontus)........Nu ljög jag. kusinen Andreas saknas. Nå men det var nära att alla var där.

Jag och huvudpersonen själv. Vi kollar in när det öppnas paket. Signes paket.

 Vilja dansar i sin nya klänning. Syns att hon kände sig fin.
Hmmm. Hur hamnade denna bilden sist. Jaja nu gäller det att inte gnälla. Men jag måste ju berätta att tanken var nog att Vilja skulle följa med Jonas när han skulle tända det stora ljuset. Men plötsligt så tappade hon fokus. Vilken fin altarring. Måste finnas många fina saker där bakom. Jag hörde hur Linda drog in andan och gick ner i startblocken. Men se det beövdes inte. Vilja skulle bara gå en walk about och se lite. Hon kom strax tillbaka.

Det var bara en bråkdel av alla fina kort som jag tog igår.
Det var en otroligt trevlig tillställning.

Nu ska vi på promenad. Han har flyttat sig, nu ligger han vid dörren och piper.

Ha det gott alla.

2 kommentarer:

  1. Ooo vad kul det var!!! Trist att tiden går så himla fort bara!
    Kan du sätta bilderna (och några andra på oss) på en skiva till mig så skulle det bli världens bästa julklapp!!!
    Kram//E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja just det ja. Har fortfarande inte kommit mej för att söpa någon brännare till datorn.... Men det finns ju USB=)

      Radera