söndag 21 februari 2016

Jamen, jodå, det rullar på

Jodå. Här går det.

Vissa i familjegruppen har däckat i magsjukan idag.
Verkar var ett himla velande innan det blev nåt av där, kan man tycka. Jag och barnbarnen gick ju igång natten mot torsdag och  Torsdags.
Som sagt: Måste vara svårt att komma till skott.

Jimmy är nu uppe på benen, visserligen kvar på lasarettet, men man behöver ingen mask för att gå in till honom och han får gå omkring på avdelningen som han vill. Alla sladdar är bortkopplade men han har behållit droppställningen som promenadkäpp.

Själv är jag fortfarande ett vrak. Visserligen ingen magsjuka, den tog ju slut mitt på fredagen. Men rasande vad kokt spagetti-lik jag känner mej. Det vingar och har sig, det vill på svartna för ögonen om jag ställer mej för fort.




Kan nog bara avhjälpes med lite mer tid.
Så i morgon kommer jag att vakna stark i bål, armar och ben, full av kraft och ork. Dessutom ohyggligt vacker....... Japp så blir min morgondag.
Dom kommer att baxna av häpnad när jag stormar in  på Expansa i morgonbitti.

Själv då? Har ni någon bra plan hur ni ska tackla måndagsmorgonen som står på lur bakom väckarklockan.

Känner direkt att jag inte har nåt mer att berätta om för det här varit en dag som jag tillbringat i soffan. Jag har bara varit vallningsexpert åt skidlandslaget........ Å då gick det ju som det gick för di Svenske.
Har även hunnit se bandy. Tror att för att uppskatta den sporten så ska man nog vara där med portföljen i handen.
Kenneth föreslog att vi skulle se fotboll, men se milde min tid så trist...!!!???!!! Gjorde upp en ny dagordning och var tvungen just då att se till min skönhetssömn inte blev för tunn. Fort var det gjort att  sova lite middag.
Gillar inte när jag inte ens vet vem jag ska hejja på. Eller vilket lag som är vilket. Dessutom brukar jag ju inte titta på sporter på grönt underlag.
Tacka vet jag skidsporter då vet man ju att Norrmännen levererar.

Just det har ju två saker till som jag måste berätta innan jag slutar skriva.

Anna och Robin har fått en tös idag. Levis har blivit storebror. Vad jag förstått så gick det hela bra. För övrigt heter tösen Belle, med andra ord en lite prinsessa.
Grattis, grattis kära ni.

Det andra skulle jag väl ha skrivit om i går när jag likaså skrev om sjukdomar och elände men man kan ju inte minnas alla detaljer...
Jag skulle ju egentligen ha mitt tvådagars dropp mot den där Myastehnia Gravis i veckan som var. På Tisdag när vi satt hos Jimmy och allt var så himla tråkigt och jobbigt så ringde man från Sunderbyns sjukhus: Tyvärr så kunde jag inte få min behandling på onsdag och torsdag, jag hade för dåligt immunförsvar....
Jaha. Okey,
Eller Va????
Så då har man för lågt immunförsvar?
Tydligen har den tidigare behandlingen tagit lite för effektivt så nu kan man inte fortsätta behandla innan jag visar på bättre resultat.
Så i morgon ska jag ta nya immunförsvars-prover.
Känns inte som jag byggt upp nåt försvar under denna veckan men vi får väl se vad som händer.


Nä men nu tror jag att det blir lite kolla vad som finns i ryggsäcken till i morgon, kolla att det jag vill ha med är med. För är nog inte så länge innan det är dags att skalla kudden.

Ha det gott alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar