onsdag 3 juli 2013

Zack en valp med mycket spring i benen

God morgon på er.

Idag pratas det på radio om uppsprickande molntäcke och tydligen uppehållsväder ändå fram till kvällen, men sen ska det visst börja regna igen.

Jaja, vi får väl se.

Här  har vi fått sällskap på morgonen. Zack, Jimmys valp kom för ca 40 minuter sen. Bonzo har varit förbi mej flera gånger redan och frågat: Hur var det nu matte??? Skulle verkligen studsbollen vara här ända till i morgon? Suck..
.
Klok som jag är så säger jag tröstande: lugn Bonzo om han nu bara får rasa av sig så kommer han att ta det lite lugnare fram på dagen.
Får vi hoppas i allafall. För som Zack har det just nu så är det klättra högt och falla ner som gäller. Eller så springa som en dåre runt, runt.
Precis som människo-ungar.

Bonzo har hunnit få sig en omkullspringning så han är halt just nu, men det går nog över på en stund. Dessutom sladdade Zack nyss in i en gardin och rev ner hela gardinen med gardinstång och allt.

Som sagt........ Han lugnar nog ner sig på en stund.....

Jimmy själv är och hemvärnar tillsammans med Polisen. Det är tips som har med flickan Vatchareeya som kollas. Hoppas dom snart får klarhet i vad som egentligen hände.

Själv ska jag sätta mej med ett garn-nystan som Zack nyss fick tag i. 

Om vi säger så, att jag minns att det nyss var ett garnnystan. 
Just nu liknar det ett spindelnät a la modern konst.

Ha det gott alla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar