torsdag 28 februari 2013

Regn i februari

Men nu ska ni veta är det jättemysko väder ute.
Hällregn, jopp.
Minns inte sist det regnade i februari. Behöver jag berätta att det är nu tre olika väglag:
1. Barmark, ni vet sån som inte brukar finnas här denna årstiden.
2. Glashalt, förrädisk men brukar bekänna färg då den antingen är vit eller glasfärgad .
3. Djup modd, där det har slarvplogats i vinter. Den mina damer och herrar ska jag berätta är onödigt spännande. Helt plötsligt som man kommer och kör så börjar bilen dansa rumba och twist i en salig blandning och har man då otur så sitter man fast efter ett tag. Då gäller det att man tänkte till och tagit  på sig gummistövlarna innan man for hemifrån. Helst ska man vara försedd med vadarbyxor också för det kan vara ohyggligt mycket blöt, djup, äcklig modd.

Näää men nu får jag väl ge mej med elände.

Nu tar vi nåt positivt....
Varit och träffat en prattant idag. Ger mej en stor portion självkänsla. Är kär i både prattanten och mej när jag går därifrån.
Rakt från henne till Lena. Goa, raara. Där blev jag bjuden på kaffe med skvaller. Mådde ännu bättre efter jag varit där.
Sen har jag ju varit på bokrea.......... Skulle inte köpa nåt.... Behövde inte nåt...... Hehehe.........  Lurad.
Jag behövde en vacker bok om att lära sig rita, åsså en stor fin bok om svamp. Svamböcker ska man se till att man förnyar, det kommer ju nya rön hela tiden.

Bonzo har föresten fått en ny kompis.... Alli........ Nä men vänta nu..... Hon har jag ju skrivit om förr, hon som ska bli schäfer när hon blir stor.
Ska bara berätta att den hunden, Alli alltså, hon kan verkligen få igång Bonzo. Jösses vad dom leker bra tillsammans. Nu orkar inte Bonzo lika länge som Alli men han gör så gott han kan så länge han orkar.

Nu innan jag slutar skriva ska jag bara uppdatera vädret. Det snöar, massor. Det innebär ju att ordningen är återställd. Det ska snö i februari

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar