måndag 6 maj 2019

Tvärt mycket snö i några timmar.

Jag ber så mycket om ursäkt om det ymniga snöfallet i förgår ställde till problem för er.

Jag blev själviskt himla glad. Jag hade nämligen skräp kvar i vedhuset som jag så gärna hade eldat upp men se jag tordes inte när det blev snöfritt. Hemska tanke om min pensionsförsäkring skulle brinna upp där den står.

Blev till att hasta ut i går på morgonen och passa på medan snön låg kvar. Nu är det skräpet förvandlat till lite aska. 
När jag eldat klart tog vår herre över och lagade till allt till bästa belåtenhet.  

Snöfritt igen på bara några timmar. Nu är det bara vänta på att det gröna gräset ska komma upp.  

I fredags ringde Linda och undrade om jag ville följa till Älvsbyn. Det skulle bli middag på någon lokal dessutom skulle de plocka med sig hem husvagnen från Kanis. klart jag ville. Folkrace-säsongen kör ju igång på söndag så det är ju som dags att hiva ut slalomgrejer och in med biltävlingsgrejorna i husvagnen.

Jag och Vilja smet omgående från arbetet och tog oss en redig promenad bland husvagnarna. Kollade först om någon var hemma hos Sara och pojkarna. Nääää. Tomt.
Längre bort på husvagnscampen var det byggt en grillplats. I och för sig finns det väldigt många grillplatser där. Nästan överallt. Men det här var nog den högsta bänkrad jag sett. Ser ni bänkarna hitom grillringen. Det är ju den höjden jag har på mina bänkar hemma. Vilja testade naturligtvis sittplatsen och kunde konstatera att det funkade alldeles utmärkt. God utsikt hade man. Säkert väldigt skönt att ha elden så där lågt, kanske värmer mer än mössan.

23 februari 2020, det känns ju väldigt långt bort. Likafullt har jag och Ringströms bokat plats på Musikalen Robin Hood. Det är då den går i Luleå. Kommer säkert att bli skojig. 
De står att det är för hela familjen men Vilja var en aning tveksam.... Är den jätteläskig?? Nädå kan den ju inte vara om den passar hela familjen..... Tror jag.


Nu ska jag greppa klippargrejerna och bege mej iväg till grannen och klippa till honom, han tycker sig vara våldsamt långhårig. Alternativet blir väl att göra två pippi-flätor om han nu är så långhårig som han påstår.

Ha det gått alla.

1 kommentar:

  1. För mig här på lite sydligare breddgrader känns det fantastiskt att det på vissa håll i Sverige faktiskt fortfarande snöar och ligger snö kvar! Dock så är jag inte avundsjuk på er...;)

    SvaraRadera