söndag 19 juli 2015

Nu är Norrlandsveckan över för 2015

Slut på Norrlandsveckan 2015.

En hektiskt vecka med många mil i bilen och många timmar i campingstolen. Hela Norrlandsveckan består ju av tre deltävlingar. De går i Kalix, Skellefteå och i Piteå.
Många härliga bataljer har vi sett. Många goda vänner har vi träffat. Massor av vackert väder har vi drabbats av, kolla bara på Adrians knallröda underben. Själv känner jag mej ordentligt brun i nyllet. Snudd på läderartad.
Vi har sett väldigt många regnmoln men bara ett blev vi angripet av. Det var i slutet på dagen i Skellefteå. Så allt detta konkande av regnkläder och paraplyer var ju ganska obefogat, men vi hade hört från säkra källor att det skulle var skitväder.... Varje dag, hela veckan.

Slutat på tävlingen blev inte det roligaste. Robin som vi hejjat på hela vecka och som kört bara hur bra som helst. Smidigt som en baletthoppa  och fort som en tornado, åkte dit i finalen. Kablang så blev det inget kvar av bilen... Trasig och sned både här och där.
Han var inte glad, inte på en fläck. Hoppas att han snart kan summera allt det braiga han gjort, inte bara minns slutet.


Trasig bil och rasande förare samlat på samma bild.

Några bilder på trevligheter och vackert väder.













Den här veckan har inte bara bestått av nöjen på motorbanan. Min kompis bjöd på stor dramatik när hon från sin stuga i obygden fick åka ambulans och ligga på lasarett. Från att ha varit en vansinnigt frisk människa så har hon på bara en veckan hunnit skaffa massor av erfarenhet om hur det är att se den svenska sjukvården från insidan. Nå men hon verkar inte tycka att den funkar lika illa som hon hört. Blir nog bra det där...

Nä men om man skulle borsta en tand och hoppa upp i sängen. Ev kanske det solbrända ansikten skulle behöva smetas in med nån bra gegga.

Ha det gott alla.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar