lördag 4 juli 2015

Men vilken tur alltså.

Men vilken himla tur alltså.
Ja menar att vi inte ställde in dagens evenemang när vi såg vilket skitväder det var på morgonen.
Nädå,
Sedan flera dagar tillbaka visste vi att det skulle bli blött ute idag.
Men vi ville så väldigt gärna på Folkrace i Luleå.

Det var ju bara att ladda med regnkläder, stövlar, paraplyer. Laddad till tänderna kändes det som.
Dessutom har ju Kent ett stort partytält.



Tänk om vi tvekat och tittat ut genom fönstret på morgonen och sagt: Men ska vi verkligen fara?
Vet ni, jag tror att det fort hade kunnat bli så att vi ställt in. Å det innebär då att vi hela dagen blivit inomhus, och varit missbelåtna över skitvädret som var utanför fönstret.
I stället blev det en skojig dag. Visserligen blöt men betydligt skojigare än att sitta inne och ondgöra sig över vädret.
Kent hade en ny bil idag som bara ville sladda runt med honom, men det ville inte Kent. Så det blev en ständig kamp dem emellan. Kent vann varje gång som bilen försökte sno och ta sig andra vägen. Det blev ingen toppenplacering denna helg. Bli till att tävla lite till med den bilen innan det blir pallen.  Nå men vi kan ju inte ha han på pallen varje tävling...... Eller kan man ställa sådana krav?
Ja men varför inte? Himla trevligt är det ju att se honom med en bucka.

Rapport från Bonzos tass: Sedan sist så har jag, på inrådan av Ulrika, ringt till Veterinären. Där var väl råden ungefär lika som de jag fick av Ulrika.
Men nu har jag fått bättre kläm på hur det funkar tidsmässigt. Och hur vi gör för att rengöra såret.
Det kommer att ta några dagar innan värsta smärtan ger sig, under den tiden kommer han inte att vara speciellt företagsam. Å, det stämmer på pricken. Företagsamheten är lika med ingenting i stort sett. Han vill inte äta, mest bara sova. Nå men då har vi det så då.
Snart går smärtan över, sen på någon vecka har han tillbaka en ny klo.

Jag har funderat ett tag var Bonzos kullsyskon finns idag. Eller om de finns kvar i livet överhuvudtaget. Pratade med uppfödaren här för någon dag sedan och fick veta att de enda hon hört nåt från för utom oss då, är en syster till Bonzo som heter Bea.
I går hittade jag igen Beas husse på Facebook. Där fanns bilder på Bea. Va festligt. De är superlika varandra. Bonzo är en aning manligare än syrran, men det var ju inget konstigt.
Skojigt att se.

BDX..... Minns ni att jag fått en räkning på sand som var tippat på Falkgatan. Att det var fel det förstod jag men jag visste inte var Falkgatan låg..... Nu vet jag. Falkgatan ligger inte ens i Boden utan i Piteå.
Vi fick oss ett gott skratt både jag och han som skrivit ut räkningen. Nu är den riven och stoppad i soporna.

Känns som om det inte blir nå vidare lördagsparty här ikväll. Ganska nöjd med att göra ingenting. Tror till och med att det blir tidigt i säng.

Men till er önskar jag:
Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar