måndag 9 januari 2012

Ordningen är återställd. Nu är det vardag som gäller.



Så.


Nu är ordningen återställd. Bara blå vardagar så långt ögat når.....

Nääää.

Snart är det påsk med denna hiskeliga fart på livet. Vårvinter ............ smaka på ordet...... Vårvinter.......... Härligt eller hur.


Få se nu?????? Minns du att jag beklagade att det bara såldes snögubbar till jul..... Hehehe, vilken jäkla tur då. Gissa vem som fyndat på "50% på alla julsaker" så här efter jul. (Stor smajlis) Den stora gruppen med tre gubbar, den är ca 50 cm hög.... Ordinarie pris 150 kr. Sänkt tidigare till 50 kronor åsså 50 % på det.... Hehehehe. Den lilla fick jag för en femma.

Jäklar va smidigt att dom säljer snögubbarna tillsammans med julsakerna.

Nå men idag blir det inga snögubbar gjorda utanför husväggen...... Kallt, skitkallt. Nästan -20 grader.

Det här med FAcebook kan nu vara fantastiskt. Jag fick plötsligt kontakt med en kusin. En gång i världen var hon min favvorit kusin men vad tokigt det kan bli för plötsligt tappar man bort varandra. Men nu finns hon där: Kusin Åse som sedan många år bor i Australien. Det har jag vetat om förståss men du vet hur det kan bli. Det där julkortet men brukar skicka kommer plötsligt inte iväg ett år. Ja då kan det bli ytterligare ett år utan att man vet om den andre lever. Men nu vet jag att hon lever=)

Ha det gott alla.



1 kommentar:

  1. Hej Själv har jag fått kontakt med en kusin på pappas sida plus en gammal skolkompis från Snesudden + en kusin från mammas sida Lisbeth Holmström hon har ett annat efternamn nu. Ja visst är Facebook ett otroligt redskap + att jag hittade tillbaka till dig och dina barn. Kram Maritha Grattis på födelsedagen i förskott

    SvaraRadera