onsdag 28 december 2011

Snart nyår i Jäkna

Hallå igen...
Det var jätteroligt att se att det fanns folk här ute när jag äntligen fick det att bli av att skriva något. Jätteskojigt.
Ikväll yrar jag runt och försöker få ihop lite saker och grejor...... Såna som man behöver när man ska fira in det nya året i Jäkna. Skoterskor, täckbyxor och annat som inte har blivit av att börja använda ännu i vinter.
Jösses...!!.. kom just på att jag inte har plockat fram grejorna som ska med till när vi ska stöpa tennkronor så vi kan spå vad som händer under 2012....
Kommer strax......
Så. Klart. Både hink, skopa och tenn var på samma ställe. Jag blir ibland väldigt imponerad av mej själv. Otroligt ordningsam och jag får säga det själv.
Ska blir himla trevligt att vara i Jäkna igen ett nyår. Synd bara att nyårshelgen är så kort i år. Nå men då får vi se till att den blir desto bättre. Njuta av varenda minut som vi får vara tillsammans.
Jädran, var är pannlamporna??? Kommer strax..
Hehe. Klart. Dom var också där dom förväntades vara och nu är dom nerpackade.
Det gäller att ha ett lyse i pannan när man ska förflytta sig i mörkret till och från dass. Annars kan det bli som för My och Marcus i höst när dom höll på att skrämma ihjäl en björn när dom skulle och pinka. Å det vill man ju inte.
Visserligen har ju nallarna gått och sova nu men tänk tanken om du skulle famla omkring i mörkret lagom bajsnödig och så startar det en älg alldeles framför näsan. Tror inte man behöver genomföra resten av promenaden till dasset. Skulle tro att det är för sent. Ja men äckliga tanke.. Vi släpper den tanken nu.

Efterrätt........ Det är det enda i matväg som vi ska bidra med denna gången vi ska träffas. Allt det andra är det någon annan som tar med. Lyxigt så säg?! Nå, jag går och grunnar på vad jag ska bjuda på..... Inga-Lill gillar hallon. Så jag tror det blir nåt med hallon. Blir än så länge en överraskning för mej och alla andra.
Nu ska jag gå ett varv och ser om det är något mer som jag kan packa ikväll.

Blir nog inget mer inlägg detta året i min blogg, men vi ses väl under 2012 hoppas jag.
Hoppas ni får ett bra avslut på det gamla året och ett gott nytt år.
Ha det gott alla.

4 kommentarer:

  1. Hej Månika läser din blogg med jämna mellanrum
    undrar var du får all energi från Ha ett Gott slut O ett Gott Nyt År frå oss här i Mauritius
    Ps Hälsa alla

    SvaraRadera
  2. Hejsan.
    Äsch det är bara som jag låtsas... Inte är det mycket energi i tanten=) Men vet du det gäller att skriva just när det har hänt nåt, då ser det ut som om jag haft energi att få saker att hända. Hoppas ni har det bra där i värmen och ha ett Gott nytt år på er också. Jag ska hälsa så många jag kommer åt

    SvaraRadera
  3. Anna. Det är nära nu. Bara ett arbetspass kvar, sen så=)

    SvaraRadera