lördag 21 januari 2012

Sömnig i ögat.

Nu har lugnet lagt sig i Vändträsk.
Morgonen blev tidig idag. Kasper med mamma Sara kom från husvagnen redan för 6. Så då var det full fart för hela slanten.
Vi har haft en bra lördag. Linda kom hit i morse. Så medan karlarna var ute och lekte med alla barn och hundar så for vi tjejer till Staden.... Först på programmet stod Pingstkyrkans sekondhand butik. Utan jäkt så tog vi oss genom alla tre våningarna........... Fynd?..... Men visst, alltid. Idag blev det en bok, broddar, ett vackert glas, en utomhuskaffepanna. Vad Linda och Sara hittade minns jag knappt. Jag minns att Sara hittade en postlåda, hel, så nu slipper dom få breven spridda över hela kvarteret. Linda fick bland annat med sig en läcker ljusstake i smide. Måste ha varit mer dom fick med sig för vi bar stora påsar alla tre.
Sen for vi en sväng på Djungeltrend......... Blev inget som följde med idag, inte för att det inte fanns sånt vi ville ha.
Lunch på Opalen, sedan blev det lite rea-fynd på de stora klädkedjorna i stan. Naturligtvis så fick vi med oss en redig påse från Olssons tyger. Det var ju utförsäljning. Trist att dom stänger. Men det är bara inse att vi handlat för lite för att affären ska bära sig.

I eftermiddag så har vi lekt med barnen och haft det riktigt skoj. Linda var den första som fick ge upp i kväll. Vilja var helt slut det det var bara att packa sig hem och stoppa flickan i säng. Kasper var lika färdig han. Pang, så rasade han ihop som ett korthus och somnade på golvet. Elis höll ut lite längre.
Men nu har hela Pite-familjen gått upp i husvagnen och nana.

Jag ska också ta ett skutt upp i sängen och greppa en bok.

Ha det gott alla.
Gå inte vilse i snöröken ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar