onsdag 23 mars 2011

Onsdagsbuffé


Min man är rolig.

En fegis att prova nya rätter ska man inte anklaga honom för.

Ikväll var det dags för kulinariska matrester.

Hade en tallrik med lite rester: En halv grillkorv, två skivor falukorv, en halv kotlett och lite wokade grönsaker. Hmm. Lite för lite av allt för att det skulle bli en middag. Koka potatis eller makaroner till? Vänta nu!...... Jag har två flatpaltar i kylen.......... undrar om man skulle....... nä det går inte..........eller?

Jodå. Stekta flatpaltar till korv, kotlett och wokade grönsaker gick fint. Det som var lite knivigt var att lista ut om det skulle bli smör som till palt eller senap som till korv som tillbehör. Tog lite av varje. Blev hur gott som helst. Så då har vi prövat det..... Det jag skulle skriva det var Kenneths kommentar när han kom och såg mixen i stekpannan: Buffé, va gott. Positivt tänkande så det inte går att värja sig att bli smittad.
Har ikväll gjort ett pass på träningscykeln. Hade bestämt att jag från i morgon skulle börja om med mina morgonpromenader men idag kom det nysnö så nu ser man inte var isfläckarna under är. Så då får det bli träningscykeln ett tag till.
Bilden jag lagt in är på Jimmy när han står och studerar den minst sagt underliga takkronan som fanns på Café Humla i Öjebyn där vi firade svärmor i helgen.
Jag har lagt in bilder både från Viljas dop och från Födelsedagsfikat i helgen på min pixbox.
Adressen är: monikalundgren.pixbox.se. Titta gärna
Nä nu blir det en snabb dusch och sedan ett hopp upp i sängen.
HA det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar