söndag 13 mars 2011




Härlig promenad efter ett skoterspår så här på morgonen. Jycken tackar för det. Inget koppel och inga fot och sånt, bara släppa lös och rusa omkring. Dessutom mötte han husse med skotern så vägen tillbaka, jag blev ratad och fick gå ensam hem.


Vi vaknade bägge två kring 6 på lördagmorgonen och var härligt utsövda. Full fart från början av dagen. Jag hade en sån där effektiv laga-massor-av-mat-morgon. All mat fram till torsdag är lagad, både lunchlådor och middag. Ljuvligt, för jag kan tycka det är jobbigt att klura ut vad vi ska äta varje gång man är på väg hem från jobbet, handla, och laga dessutom. Nä tacka vet jag färdiglagat.


I går kom Bodil och Peter förbi. Dom hade varit och köpt en smörgåstårta på Ingemars bageri. Det var den godaste köpes-smörgåstårta jag någonsin smakat. Helt klart 5 stjärnor.


Vi hann med hur mycket som helst igår.


Linda var här så vi gjorde om altanen till vår-sola-vänlig. Vi invigde med en glass och en stunds solande. Handbollsmatch på Hildursborg var också med på programet. Det var en onödigt spännande match, men vi vann till slut. Phu.


Glömde av att vi skulle kolla på melodifestivalen. Det blev en stund i min verkstad på kvällen medan Kenneth kollade hockey på TV. Efter det hade vi lite lördagsmys kring köksbordet jag och maken. Stor fest på en semla och kaffe. Sen så hade vi fortfarande inte kommit på att vi skulle se TV, utan vi greppade var sin bok och hoppade upp i sängen. Nöjda med hur vår dag varit.

Bilderna är på min familj i Öjebyn




Dax för lite förmiddagskaffe.




Ha det gott mina vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar