torsdag 17 mars 2011

En bra helg i sikte




Fyra arbetstimmar kvar av denna vecka.
Kamera: Check. USB-minne: Check. Paket: Check.


Tror det blir en bra dag i morgon. Vi och alla våra barn ska tillsammans med svägerskan och svågern fira svärmor. Hon fyller 81 år. Det blir ett fika på Café Humlan i Öjebyn. Det ska bli så spännande att se hur där är. Har hört att det är så trevligt ställe. Rapport kommer om hur det var. USB-minnet ska jag ha till att ladda ner svågerns kort från dopet


Har väldigt tur ska du veta. Ikväll när vi skulle plocka upp hunden hos Linda och Kent så blev vi bjudna på middag. Det är så otroligt lyxig känsla att äta det någon annan lagat. Dessutom var det himmelskt gott. Rena Bingon.


Nästa helg är det pimpeltävlingen på Vändträsket som gäller. Ska bli så roligt. Det är inte riktigt fokus på själva fiskandet, vi gör så mycket annat: Löser melodikrysset, Kenneth och Kjell brukar grädda våfflor, vi umgås, kollar vad andra har i sin matlåda. Ofta är sune där och bjuder på hamburgare. Ibland är det någon som går förbi sin krok och kollar om det fastnat nåt på kroken. Med andra ord så är fokus på att umgås. Nice, verry nice.
Lägger in två bilder från ifjol. Det blåste och var ett riktigt skitväder på pimpeltävlingen. Som ni se fanns det glada vackra flickor med STORA bullar och stora män med små fiskar.

Dessutom är det inlagt nu i agendan att vi ska två svängar till Jäkna. Både 1 april och till påsk. Det ska trixas och fixas så att jag ska kunna vara där trotts mina allergier. Ska bli så himla roligt. En påsk med Hedkvist är en riktigt genuin, trevlig tradition. Gudars vad jag längtar att träffa dom.
Ha en bra kväll på er alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar