fredag 20 november 2015

Sovit gott i natt

Men alltså så härligt.
Ni skulle se vädret utanför fönstret. Det bara strömmar ner fullt med adventskänsla. Stora, vita luddiga lapphandskar. Sakta, sakta dalar det ner.
Som ett riktigt arrangerat stämningsfullt jul-snöande.
Men här är det inte arrangerat, det är på riktigt.
Superfint.

Idag skulle jag tro att allt det här gormet som blir av mitt kortisondropp är över. Inatt har jag sovit som en stock, dessutom länge, ända till nio. Att sova var verkligen dags, började kännas lite slitet att inte ha sovit på många nätter. Sockerhalten i blodet verkar ha gått ner till normala värden.
Så jag tar beslutet att nu är det dags att komma på banan igen.

Att sova det är viktiga grejor.

Jag kan inte direkt påstå att jag har så mycket att skriva om en sån här dag:

- Jag ska gillra fällor för vi måste göra nåt åt råttorna i alla våra uthus. Eftersom vi numera inte kan lita på att Bonzo fixar det utan nu är det herr och fru Lundgren som får ordna jagandet själv.

- Jag ska förbereda middagen, vi får en väldigt viktigt gäst till middag.

- Ska påbörja att sy om gardiner.

Jösses vad jag verkar präktig.

Jag har just avbrutit skrivandet och ringt till Jimmy. Det hör som till att vi pratar med varandra minst en gång per dag. Han är väldigt trött. Dessutom påbörjade han i går en behandling som vi hoppas ska åstadkomma massor.
Men ännu verkar han inte känna av den nya behandlingen. De goda effekterna får vi väl vänta ännu något tag. Biverkningarna brukar ju komma direkt men det verkar gå bra än så länge. Man kan ju alltid hoppas.

Nä men om jag skulle se till att få lite fart på denna dag. Inte bara sitta och skriva vad jag skulle behöva göra.

Så blir det.
Men först lite påtår.

Nej men jag måste ju berätta.
Jag har ju varit hemma och sysslolös sedan midsommar. Det har varit ett väntande på att arbetsförmedlingen skulle lyckas bättre än mej på att skaffa mej någonstans att arbetsträna. Men själv är bästa drängen, vet man ju att det är så. Så inte kunde jag ju vänta hur länge som helst. Så sedadn någon månad tillbaka så har det varit på G.
Så nu har jag fått godkänt av Arbetsförmedlingen att få börja. Känns himla skojigt. Som vanligt blir det till att börja försiktigt och sedan öka på vart efter för att känna att jag håller ihop.
Så från nästa vecka så börjar jag på Expansa.
Ska bli så himla roligt.
Kicko och Thomas: Vi ses till veckan.






Ha det gott alla.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar