söndag 23 oktober 2011

Barnbarn. Härliga ungar.













Så var älgjakten slut för i år.


Sista älgen fälldes i lördags, å det var inte en av de som skrämmer skiten ur oss här. Nä, utan en annan.

Nå det är bara gilla läget, ska man bo i skogen får man gilla viltet...... Jopp så är det. Köttet till Älgköttsopps-festen är då tryggad.

Tänk i november ska jag på en två-dagars........... Fest alltså. Minns inte sist. Den 11 november så är det sopp-fest i Vändträsk och dagen efter så är det öppet hus på Hedgården. Linda, Kent och Vilja har slagit ihop och firar 61 års-dag tillsammans. Kent 30 + Linda 30 + Vilja 1.............Smart va?

Som ni ser på bilderna så har denna helgen mest bestått av barnbarn. Härligt, härligt.

Både Elis och Kasper poserar på Bonzos favvoplats.... Fönsterbrädan. Jimmy och Sara har blivit med hund. Trevlig prick. Glad och social. Han (Jazzo) står tillsammans med Bonzo och håller koll på mina talanger i matlagning. Den lilla Vilja då.............. Kunde inte låta bli att visa bilden från när hon tog av sig blöjan och pinkade......... Jädra unge. Dessutom har hon så tur att hon ryms fortfarande i diskhon när det är dags för bad.

I morgon väntar jobbet. Då blir det spännade att höra om min röst håller. Hoppas, hoppas. Nu är jag less på att vara sjuk.

Ha det gott alla

1 kommentar:

  1. Sötnötiga flickebarn och alldeles lagomt stor för diskhon.
    Nåja, pojkarna är inte så dum heller. Skulle nog våga påstå att dom är världens sötnötigaste brorsöner! :P

    SvaraRadera