onsdag 5 januari 2011

Treffondagsafton

Ledig från jobbet.
Känns så otroligt bra att vara ledig 5 dagar på raken.
Håller på att ta städa lite lätt på morgonen. Men så plötsligt blev det kaffepaus. Så då passade jag på att skriva ett litet inlägg.
Om jag har tur kommer alla barnen hem ikväll. Jimmy och hans familj som fortfarnde är hemlös kanske kommer och sover några nätter. Dom är inneboende hos Jimmys svärmor en vecka till, men sen blir dom med hus. Gu va kul det ska bli att ha dom här. Har inte träffat pojkarna sedan jul. Linda och hennes familj kommer också ikväll, då kanske inte fokus är på att träffa oss utan antagligen de där Öjebyborna som dom då inte träffat sedan helgen före jul. Dessutom har Linda med sig efterrätt. Hon fyllde år i går och fast huset var full med folk så blev det mycket över ändå.
Men just nu när jag skriver detta så känner jag lycka: Tänk att ha sina barn så nära att det plötsligt handlar om länge sedan vi träffats när det inte ens gått 2 veckor. Inga-Lill, Maria, Anna-Lena, Gunilla och alla ni andra som bara träffar era barn några gånger på året...... Oh vilken ständig längtan.
Nu är kaffe slut och dammsugaren kallar. Attans vad jag avskyr denna tingest. Torka, sopa, skura är ju bara behagliga saker mot detta. Dessutom får jag en skogstokig hund när jag startar dammsugaren. Munstycket ska döööööö. Eller så kan man ge sig direkt på röret. Tungan åker in så man tror den ska släppa i bakkant och hunden blir bara tokigare. Bonzo är ju åtta år och man kan tycka att denna beskedliga hund, nästan så att man kan räkna honom som tråkig, blir som en valp när det ska dammsugas..... Jag är lur om att mågen brukar leka med Bonzo och dammsugaren.
Kolla nu vad jag fick mycket att skriva om bara av tanken på dammsugaren. Nä nu jäklar ska jag ta ett tag med brumm-tingesten.
Å ni som plockat bort julen vill jag bara meddela: Inte jag ......... Vill ha kvar det röda, varma med alla ljusen ett tag till.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar