söndag 23 januari 2011

Vilket bra liv jag har


Återigen en toppenhelg.

Innehållsrik med bara bra saker.
har så här på Söndagkvällen suttit en längre stund och lagt in en massa kort på min pixbox.

Adressen för den som vill se är:

monikalundgren.pixbox.se

Övervägande bilder är på barnbarnen...... För alla som har egna barnbarn vet varför. Väldigt märkvärdigt är det.

Helgen började med att Linda och jag ställde i ordning med en surströmmingsmiddag. Förutom att Linda hade bjudit hit sig så hade vi dessutom bjudit hit govännerna Calle och Doris. Det gäller att passa på när Kent är bortrest, för han vill inte ens lukta medan vi äter.... Konstigt va! Det var Gott, väldigt gott. Linda och Vilja sov över här och på lördagmorgon stack vi ner till Jimmy och Sara och deras nya hus för att se hur det blev när dom flyttat in. Jättefint och huset har så härlig öppen planlösning.... Mycket fint. Det blev lite handla på Willys, en hamburgare på Max, Saras goda efterrätt, riva ut inrednigen i tvättstugan och en massa umgås.

Det var kväller innan vi var hemma igen. Linda drabbades av akut mörkrädsla så det blev en natt till på våran soffa. Linda hade en massa energi som smittade så vi fick ett skåp städat. Ett enormt stort skåp som under en längre tid varit i behov av röj.... Men nu är det gjort. Dessutom blev det flera parti kort. Om jag minns rätt så var det jag som vann allt..... .? ¿¿

Idag när det blev ljust så for Linda och Vilja hem till sitt. Massa skidor på TV. Kan ha dragit på mej träningsverk i morgon av allt skejtande, skjutande,störtloppande, stakande å allt vad det nu heter. På eftermiddagen kom Fia hit med sin härliga son Jimmy. Kenneth fick en lekkompis och Jag och Fia gjorde balansräkning och kollade igenom räkenskaperna inför årsmötet som Byaföreningen ska hålla på ett par veckor.

Efter det som en härlig final på helgen blev vi bortbjudna på mat..... Kjell och Iréne bjöd på Köttsoppa. Sagolikt god, vi åt till vi storknade. Phu. Med andra ord en toppenhelg.

Ska ta och borst en tand och hoppa upp i sängen (hög säng.) =)

Snart är det dax för ytterligare Oxvecka.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar