måndag 17 januari 2011

Början av veckan




Morgondagens middag, korvgryta, är klar och strax ska jag hänga tvätten. Känner som om det blir en tidigt kväll ikväll också. Har idag bytt säljprojekt. Första gången på 2 år. Jösses va jobbigt det är fokusera så man säger rätt. Gäller ju att man säger bil när man menar bil för är man inte på alerten så kan munnen säja cykel.......... Jäklar vilka fadäser både hjärna och mun kan hitta på om man inte är beredd. Så jag är helt slut av att tänka en hel dag...... Tynd om mej eller ????
Kenneth är ute och med trktorns hjälp försöker göra så att vi kommer ut från gården i morgon. Jisses va det har snöat.
Bilen är fortfarande sjukskriven.
Jimmy och Sara har kört hit en bil som ska säljas när det blir lite mera vår, gissa vem som lånar den just nu????!!! Den som gissa Kenneth och Monika har just vunnit.
Mågen Kent har fått jobb en vecka............... i Finnsnes i NordNorge. Minns precis var det ligger..... Där var jag i höst när vi skulle till Senja. Det är en redig bit dit. Och då vi åkte den vägen var den otroligt vacker nu är den väl bara snöig.
Lägger in några bilder idag också. Bland annat av den del av min familj som heter Ringström. Pappa Kent med dottern Vilja är ena hejjare att sova i kapp.

Den andra bilden är på Kasper som vi hade äran att ha från Lördag till söndag. Härlig unge. Antingen sover han eller så är han överallt samtidigt.
Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar