fredag 7 januari 2011

Barnbarnen







Det är jag som är famm.



Elis har ett språk som han förstår bäst av alla. Som god tvåa kommer Mamma och Pappa som språkförståare. Men nu är det fler och fler ord som vi förstår. Faffa är ju ett ord han kunnat en tid men nu har till och med jag fått ett namn: Famm. Förra helgen så fick vi ett ord nam-nam som inte betyder godis utan Doris Potatisbakelser som fanns i frysen. Bestörtningen var stor när han förstod att det var slut nam-nam. Men nu är allt ordnat igen för Doris har bakat en ny laddning med Potatisbakelser åt Elis.
Just nu är det fredagkväll. Alla barn och barnbarn har åkt hem till sitt.

Jag har haft en toppenhelg..... ????.... Heter det helg om det är fredag idag och helgen börjar nu... Jo just ja, det heter ju trettondagshelgen det var den som drog förbi som en virvelvind.

Du skulle ha sett Elis som föll som en fura för lilla kusinen Vilja. Långa stunder satt kvicksilvret Elis alldeles stilla bara för att få hålla i Vilja. Kasper var betydligt mindre brydd denna gången. Förra gången dom träffades var det Kasper som tyckte att Vilja var skithäftig. Så liten och ändå levandes.
Kolla på bilderna

Tror jag ska gå och kolla hur Alexander klarar sig i Lets dance.
Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar