tisdag 7 november 2017

Inga-Lill kommer

Hurra..... Snart kommer Inga-Lill.


Ja inte nu ikväll, men snart. Så himla kul, så himla efterlängtad.

Jag och Inga-Lill ska ha några fina dagar tillsammans....
Bland annat ska vi ut på lokal... Nu är det inte bara jag och hon som ska iväg. Tack Kajsa för att du kom med förslaget. Det blir ett bord med sköna damer som ska äta gott och ha det toppenskoj. Åsså ska vi på disco.

Jag undrar när Inga-Lill sist var på Disco?
För mej var det någon gång förra århundradet.
Ja jösses va busigt.

Annars då???
Jodå det går väl an. Men det är inte klokt vad många dagar som mitt ansikte och mitt leende kan luras. Jag både låter och ser ut som om det går ganska bra... Så är det inte. Livet är tungt och en enda lång uppförsbacke.
Men det gäller bara att härda ut. Det kommer att bli bättre. Men inte än, inte i morgon heller.
Är det inte längtan efter Kenneth som är på väg att förtära mej så är det saknaden efter Jimmy...
Inte sant så ont det gör.
Nå då har jag gråtit mej genom dessa rader, så då klistrar vi på leendet igen.

Jag har fått askan efter Kenneth, så en söndag så samlades vi och tillsammans följdes till en favoritplats i skogen som jag och Kenneth gärna besökte.
Nu är Kenneth strödd där och blir nu ett med naturen.
Efteråt så samlades vi här hos mej stekte älghamburgare och jag fick en massa hjälp med allt som ska göras klart ute inför vintern.
Så viktig jag kände mej efter den dagen.



Jag och Linda,  och så Lindas kompis Siv har varit på Arcus stora loppis och sålt en massa grejer... Det blev massor av grejer sålda. Lyckat,, tjänade pengar, skojigt, rätt jobbigt. Men framförallt skojigt.


Halloween har passerat. 


Det enda som egentligen märktes hos mej att det var halloween var spöket i min blomma. Stiligt eller hur.

Alla helgons helg märktes mera. Att tända ljus för de saknade den helgen: 
-Känslomässig men trots allt en skön gemenskap. Kyrkogårdarna är alldeles full av människor som saknar någon. Alla fina ljus.
Det är nåt speciellt med det.


Jag hann även med ett besök på Operan. 
Nä, skojade bara, men jag hann med ett besök på biografen i Boden  som sände direkt från Kungliga operan i Stockholm. Så häftigt. Det gör jag gärna om. Lite skrämmande var det allt, det var ju Greve Dracula vi såg. Tur jag hade trygga Ulrica och Helén med.


Jag hade en date med familjen på Kanis också under helgen. Vintercamparna hade kommit igång där i sina husvagnar. De har det riktigt fint ordnat.

Som grand final på helgen så for jag och Doris till IKEA. Hur det nu gick till så var vi ute igen efter bara några timmar. Men nog bar vi grejer så det räckte.


Vägen hem var lång. Man hade varnat att det kunde komma underkylt regn den eftermiddagen..... Rätt, så blev det. Trafiken gled på i 60 hela vägen hem. Vi hade inga planer på att 
hålla annan fart, vi anpassade oss.
Hem kom vi.
Kvällen avslutades med middag som Carl-Jacob bjöd på. Gott.

I morgon ska jag börja en kurs... Jägarexamen. Hoppas det går fint. Det vore verkligen trevligt att kunna titulera sig som Jägare nästa höst.

Min otroligt mörkrädda jycke.
Hon har det inte lätt nu för tiden, det är ett himla morrande och skällande när hon ska ut i mörkret. Isen på sjön håller på att lägga, de som hört hur det låter förstår varför en liten mörkrädd prinsessa kan bli rätt upprörd av ljudet.
Hihi... Hon är ganska underhållande. Lilla tokfia.

Nä nu ska jag nog hoppa upp i sängen.
Arbetsdag i morgon.

Ha det gott alla.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar