söndag 13 mars 2016

Jobb och gårdagens kalasväder

God morgon på er.

Nu var det ett tag sedan jag skrev vill jag mena.
Viljan har nog funnits, men se inte orken.
Som ni säkert inte har missat så är det ju faktiskt så att jag har fått ett jobb. "Bara" ett Sjuk-vik som räcker Mars ut. Men man kan väl hoppas att det blir mera jobb.


Väldigt skojigt, väldigt mycket att ta in och väldigt, väldigt mycket trött har jag varit. Men som sagt våldsamt skojigt.
Full fart hela dagar.
Å som väntat så hittar jag både det ena och det andra som jag "måste"köpa.

Det här med viktväktarna..... Jag tappade sugen för ca 3 veckor sedan. Sån som man kallar på Viktväktarna för att köra i diket.  Den sugen som gör att man skiter i vad som är bra att äta utan bara äter. Sånt som gör att jag kunde sätta i mej en bullpåse med mjölk utan att tveka.
Gudarnas hur illa man kan må efter en påse med bullar och mjölk. Ändå gör man det igen och igen..... Så himla korkat.

Det tog några dagar av vansinnesätande innan jag satt mej i diket och funderade: Är det så här jag vill ha det?
Jag fick nog fråga några gånger, för jag tyckte nog att jag hade det ganska bra i diket....... Eller iallafall kändes det som ett bergsbestigning-försök att ta sig upp ur diket.
Men plötsligt blev jag arg. Rosenrasande arg på mej som verkligen inte kunde se mitt eget bästa och bara sitta där och vräka i mej och samtidigt tycka synd om mej som kört i diket.
Monika för fridens, kom igen nu. Du är värd bättre....... Jo men det är jag ju.
Så nu är jag på banan igen. De två sista veckorna har jag gått ner nästan ett kilo i veckan. Det innebär att jag nu tappat ca 15 kilo.
Tänka sig, vad jag kan.

Förra helgen var ju Jimmy här. Vi skulle ju ha en lat och skön helg.... Nog blev den skön, men inte lat. Vi hann med att umgås med folk, vara ute på bilresor, på hockey hann vi också. Vilja kom och sov med oss.

Ser ni oss på läktaren?

Vi såg en massa sport på TV åt en massa god mat och hade det i allmänhet väldigt bra. En toppenhelg med andra ord.

I går var det en kanondag.
Solen brassade och det var plusgrader.
Så vi började dagen med att skotta fram grillplatsen.

En förebild:

Så såg det ut i februari.


En bild mitt under skottandet. Fint med traktor som kan göra grovjobbet sedan vi skottat fram så vi fick bort Hammocken och en bänk.


Ta da........ Klart. 


Moran igång med att laga gårdagens lunch, stekte potatis och köttbullar. Tänk att allt är gott att äta ute. Tror inte jag ens skulle funderat på att smaka detta om vi ätit det inne. Då hade jag valt nåt med mindre fett. 


Efterrätt blev det också till lunchen igår.... Stekt banan med mörk choklad i.


Mmmmmmmm.


Sen blev det till att flytta fram i total-soligt läge. Kan bara berätta att det blev ett snarkande i både min stol och i Kenneths stol. Men vi mådde som prinsar.
Kanske det är gårdagens sova-middag som gjorde att denna natt blev väldigt kort. 
Satt ju uppe och kolla när Frans vann och när Sundby vann. Den ena i musik och den andra på skidor, dessutom blev jag ju sittandes upp ett tag till efter det och stickade. Men lika fullt vaknade jag strax efter 4.

I dag vete tusan om det blir lunch ute. Nu på morgonen är det mulet och minus 12 grader. Känns lite kallt att vara ute, men se det är ju flera timmar till det är dags att äta lunch. Har ju inte kommit till frukosten ännu, någons maken sover gott fortfarande och det är ju som trevligt med sällskap, så jag väntar ett tag till.

Nä nu ror jag att jag börjar med frukost, Kenneth kanske vaknar när han hör aktiviteten.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar