lördag 5 mars 2016

Härlig lat lördag.

Hej och god förmiddag på er.
Här håller som det mesta att räta upp sig.

Kenneth blir bara bättre och bättre. Nu klarar han sig utan kryckor. Men det är klart att det är inga stora äventyr han utsätter sig för. Bara att få sin kaffekopp till diskmaskinen eller att ta en liten promenad med sopen som stötta känns som ett Vasalopp.

Jag vet att på måndag kl 9. 00 börjar jag jobba. Helt magiskt. Första jobbet med lön sedan 2012.
Känns som i Triss-reklamen: Plötsligt händer det.

Jimmy tog en taxi och kom upp i går. Skojigt, frånsett att när jag skulle vila middag så var mitt soffhörn upptaget.....

Jaja. Det är smällar man får ta. Det var så himla kul att han kom. Men det är klart jag kanske måste strida för att få tillbaka hörnet.


Här sticker Maken upp ur min skog av Tulpaner. Våren, tulpantider. Så skojigt att kunna brassa på. Billiga, underbara färger, rena vardagslyxen. Härligt häftigt.


Kolla här då!!! Att fylla 60 år är som häftigt. Uppvaktningarna slutar aldrig. Kanske det blir ett beroende. Uppvaktad i ett par månader varje år. Jamen jodå, det går bra.

Koll här då, mitt i förmiddagssysslorna så ser jag detta...
Plötsligt så ser jag sonen med min nya frö-katalog i händerna. 
Jaha, va skojigt är Jimmy intresserad av sånt.

Det är för övrigt samma tidning som mågen kastade sig över i går kväll. Katalogen låg med baksidan upp på arbetsbänken när Kent fick syn på den. På baksidan var det nämligen en annons med åkgräsklippare, klart att den kille som gillar allt som brummar blev intresserad. Men se hans min var rejält snopen när han förstod att det var en frö-katalog han kastade sig över. Skojigt för oss övriga se hans min.
Hihi.


Jaha då var det Jimmy och hans intresse för fröer............. Så här såg det ut när jag tog en bild från andra hållet. Sicket bus.


Nu tror jag det känns som om det är dags att sätta lite valla på skidorna och haka på sig bössan. Det är ju dags för skidskytte strax, på tv-n alltså.
Blåbärssoppan är för övrig klar så det finns inför i morgon.
Vasaloppet alltså. Gäller att förbereda sig ordentligt.

Här  har vi tänkt att ha en bra lördag, hoppas det blir en bra dag för dej också.

Ha det gott, alla.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar