måndag 13 februari 2012

Takskottning mm

Detta är en unik bild. Det är nämligen sista gången grabbarna bus fotograferas med tutte. För nu är det färdighaft. Fredagsmyset och natten till lördag var sista gången. Men nu är det en epok som gått i graven. Slut kvar. Stora pojkar behöver ingen tutte.
Härligt, ingen plugg i vägen när man ska prata och vissla. =)



 Som jag sagt tidigare så var ju min plan att jag skulle be barnen komma hem och skotta. Var ingen konst. Har man världens bästa barn så har man.
Här ser ni Jimmy och Sara skotta av taket till mygghuset. Det var precis hur mycket som helst. Svettigt. Jag hjälpte till på mitt sätt (Dokumenterade med kameran)


 Här är det Kent och Sara på bild. Nu är det inte så blodigt mycket kvar på detta taket heller. Ser du greppet som Kent har i skorsten. Ibland blev det lite skojiga vurpor uppe på det halkiga plåtaket. Man bockar och tackar för den underhållningen.


 Eftersom det var så fruktansvärt mycket snö så blev det till sist lite dåligt undantag (du vet att få iväg snön  åt något håll fast du är på taket). Ungar och hundar tyckte det var skitkul att själv kunna ta sig upp på taket. Som ni ser har en av grabbarna hunnit förbi både Sara och Jimmy och då var det hundarnas tur...................... VI KOMMER.


 Vy genom fönstret i hallen. Snö alltså. Här blev snön kvar så det bara är en liten glepa uppe under talet som  man kan se vad det är för väder ute. Ser du termometern........... Funkar dåligt just nu. Givaren som sitter ute är långt under snön, blir lite fel på graderna. Nå men det är bara att göra som tidigare; Varmste jackan, vantar, mössa, täckbyxor och rejäla skor......... Då blir det rätt.
Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar