tisdag 7 februari 2012

Snön den ligger vit på taken



Gu så fånigt.
Har suttit en lång stund och skrivit om vårat skitväder som var igår. Smällkallt och 3 dm rykig snö. Krockar och avåkningar, ja ni som var med vet ju vad jag talar om.
Mitt i det jag skriver så kom jag ihåg att jag skulle gå ut på bron och ta någon bild på vårat vita vackra landskap. Japp sagt och gjort. När jag sen kommer in och ska koppla kameran till datorn så kommer jag åt avstängningsknappen på datorn............. Allt som jag suttit och knåpat ihop......... Borta.
Jag hade bland annat  skrivit och berättat att man gjort om bloggsidan så nu kommer korten i rätt ordning. Fiffigt va?
Första kortet är på solen som lyser på snön som hänger från taket.
Frånsett att jag är glad att man fixat så dom kommer i rätt ordning, så ätr det nu så att jag bara kan få fram första kortet sedan stannar allt utom den där jäkla klockan som går runt, runt.
Tänkte att jag skulle lägga in en bild på all snön som jag har på mygghusets tak. Det är massor alltså. Sen så tänkte jag lägga in en bild på Jimmy (sonen alltså) där han i fjol förbarmade sig och skottade av taket.
Funderar på att bjuda hit alla ungarna i helgen. Det verkar som om det inte ska bli så himla kallt och vi har många tak som skulle behövas skottas. =)

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar