måndag 4 april 2011

Helgen i Jäkna





Ta en härlig vårbild sa Charina. Ja just det ja, hur lätt blev det???



På fredagkväll var det ett väldigt sömnigt gäng. Efter middagen så jäspades och ojjades det lite varstans i stugan. Alla trött intill medvetslöshet. Inga-Lill, stackaren hade bara sovit 3 timmar efter sista nattpasset. Men eftersom vi hade besök av Ulf så hann klockan bli närmare halvtio innan vi stöp i säng.

Men attans så pigg vi var tidigt på lördagmorgon. På med kläder och med pimpelspöt i handen så intog vi olika poser vid hålen som Tommy borrat jättetidigt på morgonen. Sen gällde det att ropa så vi kunde hålla koll på var vi var för det var ett våldsamt snöandes, allt var som en vit välling. Men fisk fick vi allihopa utom Charina. Hon hade ett annat uppdrag: Förse oss med varm, stark dryck. Det skötte hon bra. Hon hittade igen oss alla i snöovädret.

När det var dax för lunch hade det slutat snöa............. det hade övergått i regn, hällregn. Klämmackor i hällregn är jättegott. Dessutom var det ju så himla trevligt sällskap. Men fortfarande gick det inte ta fina vårbilder.

På kvällen lyckades vi få ihop matsedeln som vi ska ha till påsken. Fast vi taktikvilade lite till höger och vänster i olika omgångar så blev det en repris på fredagkvällen: Åt oss jättemätt och sen ville vi bara isäng.

På söndag morgon kom solen med en isande kall vind, men det syns ju inte på bild så nu fick Charina sin vårbild. Hon säger att hon ska lägga upp den som profilbild på FB.

Snabb resume av helgen: Underbara vänner, god mat, varierat väder, mycket fisk och mycket vila. Kan det bli bättre.? Knappast.


Kenneth vill att jag berättar att han fick massor mer fisk än vi andra tillsammans. Då gör jag väl det då: Kenneth fick massor mer fisk än vi andra tillsammans.


Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar