söndag 10 april 2011

Söndag morgon.





Min tvättstuga är i stor behov av hjälp. Den har krympt på något sätt. Inte nog med att den har krymt det har slutat finnas avställningsytor........ Känner du igen fenomenet? Har det hänt dej också?

I allafall har jag bestämt mej för att åtgärda problemet idag, just nu........eller strax iallafall. Innan våren pockar på för mycket så jag inte vill var innomhus där på norrsidan med nästan inget dagsljus.

Måste bara lägga in lite bilder från igår. Härlig dag. Vi var ute på skotersafari......... Nä, så kan jag inte skriva................ Vi var ute på gården och hade picknick och Jimmy, Kenneth och grabbarna åkte runt med skoter och fyrhjuling........ Så ska det stå det blev mycket mer sanning. Tänk att det ska var så ljuvligt att äta luchen ute. Hela mej luktar böckling, bullpåsen som jag skulle ta från på morgonen har slutat lukta kanel, luktade bara rök, senap och fett från korven ner efter jackan, Kasper stt sig på ändan i en vattenpöl, tack och lov för galonisar, en av ungarna ramlade i hundbajs,.......................... DET ÄR SÅ HÄRLIGT MED VÅR.


Nä nu går detta inte mer nu måste jag i tvättstugan.

ha en bra söndag alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar