lördag 9 april 2011

Swisch


Med raketfart försvann denna veckan.

Men om man nu bromsar in och grubblar vad som hänt så är det inte undra på att det gick fort så mycket som hänt.

Har hunnit på byamöte, varit till på läkarbesök på Hermelinen, varit till specialisttandläkaren i Luleå, blivit bjuden på middag hos Kjell och Iréne, tillbringat mycket tid med Linda och Vilja, hållit ett öga på hockeyn på Tv, nägon sväng till min "Atelje" (jädrar så pampigt det låter) hunnit på shoppingtur, hälsat på hos Jimmy och hans familj. Kenneth har jag nästan inte sett röken av på hela veckan, han har kört långved till Kjell flera kvällar, Dessutom har jag hunnit jobba. De du. Här ser du en som inte ligger på latsidan. =)

Idag blev det att ta dagen från morgonen. Så jag är redan klar med veckans matlagning. Det blev köttfärssås och rullader. Goa grejer. Kenneth har börjat med fil och smörgås till lunch så nu behövs mycket mindre mat. Dessutom hoppas jag ju att det går att sitta ute någon kvälla och grilla sig en korv, eller hamburgare. Det är livskvalitet.

Väntar på att det ska ramla in lite ungar idag. Hoppas på Vilja, Elis och Kasper med föräldrar.......... Ja nu hoppas jag inte att Viljas pappa kommer för då är det nåt fel. Han är i Bodö till på måndagkväll.

En bild på min lagvigde. I motljus, i sin Jäkna-tröja, från den slappa härliga helgen i Jäckna.


Nu ska jag jag nog se till att få på mej lite kläder om det dyker upp folk strax.


Ha en bra fortsättning på helgen alla.

2 kommentarer:

  1. Vad gör du hos specialtandläkaren? Känner du dig frisk nu? Jag går också hos spec.tandläkaren Peter Ocsarsson. Jag ska dit på måndag. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har fått en kronisk sjukdom i munnen som heter Licken. Ont så förbaskat men nu har det lugnat ner sig. Det var sista kontrollen för mej. Nu kan min vanliga tandläkare hjälpa mej nästa gång det kommer skov med ont. HA det gott och kram på dej.

    SvaraRadera