fredag 24 december 2010

Julaftonskväll




Nu har lugnet lagt sig härligt hemma hos Lundgrens.


Sedan sist jag skrev så har det varit en lååång följetong i mitt liv när Linda och hennes familj skulle resa med tåg till Skövde........Japp just det........ Tog en himla tid innan dom var framme. Istället för en resa på 16 timmar med nattåget direkt till Skövde så blev det fruktansvärda förseningar, inställda tåg....vänta vänta... Kanske det blir en buss sista 30 milen.........Nä det kom ingen buss, vänta, vänta, vänta. Men till sista sä var även sista etappen avklarad......... drygt 30 timmar tog det.

Här hemma så har vi förberett julen. Delat ut lite klappar till våra vänner, fått julklappar från vännerna.
Idag på morgonen så bar det först iväg till min svägerska Agnetha och hennes karl. Gott julfika och trevligt sällskap en stund.

Därefter for vi och hämtade upp svärmor och for till Jimmy och hans familj.
En härlig julafton blev det där med trevliga människor, god mat och många julklappar.

Vi tog Elis med oss hem. Så nu har vi myst ett tag här ikväll men till sista var Elis tvungen att ge upp.
Han orkade inte vara uppe nåt mer. Så nu ligger han i sängen med tuttar, trasa och den nya bössan.
Vilka fina barnbössor det finns nu för tiden. Ser ut som ett riktigt hagelgevär. Kan ju passa i den där jakttokiga familjen.


I julklapp fick jag bland annat fick jag en nakentomte, riktigt ekivot, han står nu på en hylla och väntar på sin tur för att ta sig ett bad.

Nu ska jag fortsätta nuta av en härlig lugn julaftonskväll men jag måste ju orkar upp tidigt i morgon. Våra kompis Tommy ska vara med i "Ring så spelar vi". Det är i och för sig inget ovanligt han har nåt speciellet ihop med Lisa Syrén.

Hoppas ni alla får ha en riktigt god fortsättning på julen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar