söndag 3 oktober 2010

Nu har jag provat åka ambulans

Blev en konstig dag igår.
Vaknad på morgonen och var dyngfull.
Jag fick hålla mej i väggar för att inte gå omkull. Kunde inte hålla fast blicken på något. Så fort jag skulle ända läge så tomkräktes jag. När någon skulle titta mej ögonen så betedde sig ögonen som ett flipperspel. Ja jösses så yngklig och rädd jag blev.
For in på jouren på vårdcentralen för att kolla så jag inte fått en stroke eller hjärnblödning eller nåt sånt. Där kunde de konstatera att det inte var någon hjärnblödning utan antagligen ett virus på balansnerven.... Men däremot blev det ett jäkla pådrag när jag skulle göra ett EKG. Det visade på hjärtflimmer. Hela jag skenade, hjärtat, pulsen och blodtrycket skulle ha åkt för fortkörning i en fartkuntroll.
Snabb blev jag förpassad till en ambulans med destination Sunderbyn. Redan i ambulansen kunde man se att mina värden gick ner i hastighet. Dessutom lugnde yrselhelvetet sig rejält.
Jag blev kollad på alla sätt och vis i Sunderbyn. Så i slutändan så må man väl säga att det var bra att hjärtflimmret kom just då. Så här i efterhand så vet jag ju att det har jag haft förr.
Det återstår flera undersökningar av mitt hjärta. Men det är ju bra.
Viruset som satt sig på balansnerven är mycket lugnare idag. Jag tar fortfarande snedsteg och jag är fruktansvärt trött, lätt illamående, huvudvärk och djuriskt törstig. Med andra ord redigt bakis.

Nu har jag varit uppe nog för denna gången. Tillbaka till sängen.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar