tisdag 28 februari 2017

Vårvintern är på G.... Underbart

Grattis Lena.
I går kväll var vi på kalas hos Lena.
Hon hade köket fyllt med godsaker. Kan ju berätta att det tog en stund innan vi smakat oss igenom alltihop. Många goa saker där.
Trevliga människor träffade vi. Skojigt, massa prat och en massa skratt.
Med andra ord en fullträff.
Annars vet jag inte om jag har så mycket att berätta om. Jo men just det.
Att få bo i norra delen av landet i den årstid som vi nu står i början av.... Min älskade vårvinter.
Känna den där varma solen mot ansiktet utan att det blir svettigt och kladdigt. Det blir bara inte för varmt. Ingen hösnuva. Inte ett mygg så långt ögat når. Solen som lyser på den vita snön......... Mågott-Booostarna bara duggar tätt.
Det är egentligen lite för kallt ännu att var ute. Det är ju bara sidan som exponeras mot solen som blir varm. Baksidan är kall, kall. Nå men vi är ju bara i starten av ljuvligheten. Men nu gäller det att vara med, årstiderna går ju med en himla fart.

I lördag så ville jag väldigt gärna vara ute och äta lunch. Att vara vid grillplatsen är ju bara glömma det är alldeles för kallt ännu. Där ju också lite skugga av björkarna, gör det genast ännu kallare.i sommar ska grillplatsen flyttas. Den ska närmare pysselhuset.
Jopp.
Det ska den.
Kenneth är ju alltid pigg på att hitta lösningar på mina drömmar. Så var det nu så att jag ville grilla korv men inte lämna den varma altanen, så fixade han det. Han satt en fälg i traktorskopan och körde så att skopan nådde in över altanen. Smart.











Blev ju så bra som det bara var möjligt. Vi fick sällskap till lunch, ännu bättre. Lite kallt var det allt men ett bra genrep av den underbara årstiden.
Söndag var det ännu kallare men vi kunde sitta ute på altanen ett tag ändå. D-vitamin och gott humör i stora doser.

Här kommer en bild från jobbet. I går prismärkte jag en jättehög med väskor. Underbara gåvor från vänliga människor.





Men jag kommer nog aldrig förstå varför man skänker trasigt och smutsig..... Tror man att folk vill betala för smutsigt, fläckigt och trasigt? 
Eller är det för att det är enklare att bli av med soporna på det sättet??

Jag har varit hos frissan och blivit med lite hår. Känns jättebra. Jag har inhandlat en orakelmedel mot risigt hår. Så nu förväntar jag mej stora förändringar. 


Åsa..... Det är en av tjejerna på Tjejträffen, ni vet där vi träffas en gång i veckan och pratar, fikar, pratar, skrattar, ibland gråter lite och pysslar med smyckestillverkning, luffarslöjd, stickning betongarbeten och allt annat som man kan göra sittandes runt ett stort bord. Å så brukar vi fika och prata 😆😆. Ja ni fattar.
Åsa alltså, hon är en sån som gillar att tävla och skicka in allt möjligt. Hon skickar inte in bara i sitt eget namn helt uppenbart. Kolla vad som kom i min brevlåda förra veckan. Tack snälla Åsa, jag blev rejält överraskad.


Nä nu ska jag bege mej på en promenad med Mara. Ska ju iväg och jobba på någon timme. Så det gäller att vara nere vid landsvägen när bussen passerar.

Idag är det massa mera på dagordningen förutom att jobba. Jag ska på en tre-rätters-lunch på Viljan. Brukar var så himla gott. Dessutom är det trevliga brudar som jag ska följa med.

Skulle tro att det blir lite bita naglarna också innan jag får höra vad läkaren säger till Kenneth. Det är dags för ett EKG i Sunderbyn idag. Hoppas de kan lämna besked som gör att vi har något positivt att se fram mot.
Jag ska på tjejträffen ikväll.
Åsså hoppas ju att jag får tag i en semla idag.

Glad fettisdag på er.

Ha det gott alla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar