måndag 18 juli 2016

Sveriges Radio play

Mobiltäckning släng dej i väggen.
Sveriges Radio-play det är grejer.

Jag har ju en tid funderat hur jag skulle kunna få musik eller nåt när jag är ute och går med Mara. Att bo i obygden är ju ett visst hinder.
Man kan inte lyssna online genom telefonen. Min Mp3-spelare har låtar som jag fick dit 2011. Vet inte hur jag gör för att få dit nya. Dom är gamla, invanda och inget intressant alls numera.
Att betala för spotify bara för att kunna ladda ner mina låtlistor.... Nä.
Nödtorftigt så går jag omkring med min lilla ryggsäck med min walkman.........

Dessutom vet jag att gå efter landsvägen med hunden i koppel det är sånt jag gör bara när inte skogen lockar. Just nu är det ju så tragiskt med mygg i skogen så det går bara inte att idka skogspromenader med hunden. Finns risk att myggen bär bort henne.
Sedan är ju vissa årstider lite sämre när man vill gå i skogen. Då menar jag från det snön kommer på hösten till man kan få sig ett skoterspår och så även på våren när inte skoterspåret håller att gå på.
För när jag är i skogen vill jag inte ha nåt prat- eller musik-brus i öronen.

Vilka smarta tjejer jag känner. Ullis exempelvis. Jag fick  ju tipset och rent instruktioner av Ullis  hur man laddar ner Sveriges radio-app... Men milde himmel så smart.


För flera år sedan var jag ju en sån som älskade att lyssna på sommarpratarna, men sedan det började köras i P1 så glömmer jag ju bara bort att ratta över.
Men se nu känner jag någon som kan lada ner och sen gå omkring i 90 minuter och lyssna till sommarpratarna medan jag är på promenad med Mara, så smart va?

På morgon så fick jag en aha-upplevelse....
Jag hade glömt att se felet i att äta som en viktväktare och ändå tillåta sig att öka i vikt.
Tänk att man kan vara så lättlurad, men se nu är det färdigt med det.
Idag är det fokus som gäller, fokus hela tiden och inte fläckvis som det varit i flera veckor. Som människa är jag då så himla listigt funtad att jag glömmer bort eller delitar så fort jag ätit av det där som inte är bra för mej......... Borta, syns inte... = finns inte.
Åter till verkligheten. Jag vill verkligen inte gå upp igen det jag lyckats gå ner.
Nu är jag igång igen.

Får inte glömma bort att fara till Alträsk på möte på onsdag. Det handlar om  vår mobiltäckning som har gått från skitdålig till katastrofal...

Nä men nu tro jag att det är hög tid för stickningen

Ha det gott alla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar