söndag 18 mars 2012

Söndagkväll ..... igen.

Det gäller att vara med. Riktigt allert annars har bara helgen schwiiiiiiischat förbi. Tjofs alltså.
Här är en bild från lördagmorgon. Elis och farfar har just varit ner och hämtat tidningen. Fortfarande lite skumt och framför allt rykande snöstorm. Kändes som om det inte skulle bli något bra väder allt i helgen... men........ vi hade fel, tack och lov.

Här en bild på Vilja idag när hon sover middag i hammocken. I strålande sol. Ser skönt ut eller hur?

Här ser ni hur det oftast ser ut när hundarna har övervakning av köket. Bonzo med ålderns rätt vilar men ser till att ynglingen Jazzo har koll att hushållsarbetet sköts rätt.

Nå men en härlig helg har vi haft med alla barnen här. Kasper, stackaren hade en tung helg. Febrig och krasslig. Fy för att vara liten och sjuk.
En runda på pinstkyrkans sekandhand affär blev även en fyndar-runda, gick bra för både Mej, Linda och Sara. Vi är väldigt bra på det där med att fynda begagnat. Det är några veckor sedan jag var där men det hade hunnit växa en avdelning till: Bok-avdelning. Stor luftig och väldigt härlig. Blev en stor påse med barnböcker, å så några godbitar åt mej förstås.  Jag och Elis höll oss sysselsatta en lååång stund på kvällen med att läsa.
På fredag hände något väldigt mysigt, Elis bestämde att han skulle sova med farfar och farmor inte i husvagnen. Jag och Kenneth hade bestämt att vi inte skulle surra och fråga utan vi skulle vänta till något barnbarn själv bestämde att sova med oss. Jösses va mysigt med en lite krabat mellan oss i sängen. Lycka.
På fredagkväll blev vi bjuden på middag av Jimmy och Sara..... Gott väldigt gott. På lördagen var det Linda och Kent att bjuda på middag. Men igen... Gott väldigt gott.
Vi har ju en himla tur eller hur?
Men som sagt något ute-väder var det inte under lördagen. Vi sprang på affärer... Jopp. Men idag har det ju varit härligt, visserligen inte så himla varmt men soligt och återigen är det bara att bestämma för att vara ute vid grillstaden med hela härliga gänget med oss.

Nå men nu måste jag väl ta tag i att förbereda måndagen och nästa vecka.

HA det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar