onsdag 7 mars 2012

Onsdag........ Snart helg=)

Drygt halva veckan gjord. Hujja va skönt.

Trött och sliten känner jag mej, men snart är det helg, då ska jag ladda batterierna.
 Jobbet har sugit musten ur mej men det är tur att kvällarna finns.
På måndagkväll var Linda och Vilja här ett tag. Kul, men det är inte sant så påhittig den ungen är. Vilja, alltså,. Hon klättrar och klurar ut saker och ting, sånt som en som bara är drygt ett år inte behöver kunna. Men den lilla härmapan behöver bara sett en gång hur man gör så kan hon också. Då kan det gälla att öppna haspar till barngrindar, få med sig stolar och sånt som kan vara bra att ha om man måste klättra för att nå saker. Då kan man ju nå att starta vattenkokaren å sånt.
Tisdagkväll var det byamöte. Trevligt sällskap i några timmar. Vi tog ett enhälligt beslut: Vi ställer in pimpeltävlingen. Isarna känns inte bra. Ska man ut så behöver man både våtdräkt, isdubbar och badring. Våldsamma mängder med vatten på isen dessutom är isen kass, risk för att isen inte håller.
Ikväll har vi eskorterat Tommy till flyget. Ni vet han Tommy som bränner ner min julbock och ljuger när han kommer med på "ring så spelar vi". Han föredrog att ha bilen ståendes hos oss istället för på parkeringen i Kallax
Han skulle till sonen i Göteborg. Sonen ska flytta å kan ni  tänka er att det är tre trappor upp å ingen hiss. Men är det likt va? Jädra ungar.
Tommy är ganska flygrädd och när han skulle kliva ur bilen på Kallax så blev vi rädd att han skulle svimma för satan i gatan vad det blåste. Kan tänka mej att det blev en knölig resa.

Har bestämt att det blir en tidig kväll.
Alltså precis nu.
HA det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar