lördag 19 november 2011

kransar och begravning











Härligt gäng som förbereder sig för Advent. Vi träffades i byalokalen i Vändräsk där vi tillverkade kransar. Som ni ser på bilderna så var koncentrationen hög. Å det blev väldigt många fina kranser..... Väldigt olika men väldigt fina. Kvällen till ära så bjöd Linda på glögg, pepparkakor, pepparkaks-punchrullar å så skumtomtar...... Uppskattat och höjde adventkänslan ytterligare. Gillar verkligen dessa pysselkvällar, som vi för övrigt har en gång i månaden. Kul både med pyssel, fika och skvaller.


Nu till dagens aktiviteter:






Detta är en dag som blev ännu jobbigare jag trott var möjligt. Irénes begravningsdag.


Började morgonen med att plocka lite ris i skogen sedan monterade jag en trevlig bukett som vi skulle ha med på begravningen. Kändes bra att ha gjort den själv.


Stunden i kyrkan var fin, men ohyggligt jobbig. Minnesstunden på Cafe Rävasten var mycket trevlig med god mat och härliga människor. Men ändå....Vad jag saknar henne. Det hjälper inte att försöka vara förnuftig med att tänka att hon inte lider nå mer. Att vi inte haft den där förtroliga, beroende framkallande samvaron mer än några gånger under sista året. Att hon egentligen varit för sjuk för att orka med något annat än att försöka överleva en dag till. ......... Vet jag väl.... men jag saknar henne ändå. Det gör ont. Jobbigt, jobbigt.

Nu ska jag gå och sitta nära Kenneth.


Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar