lördag 26 november 2011

Griskött och saffrans-semlor



En riktigt härlig dag.

Men jösses vad det har blåst. Halkan på det gjorde att man blåste omkring när man skulle förflytta sig utanför huset.


Jag startade upp med att laga mat direkt på morgonen så nu finns det när vi kommer hem på kvällarna till vecka. Tänk att vi ska ha så svårt att få till bra mat på vardagkvällarna. Undrar hur andra gör för vi är ju inte på ett enda sätt dom enda som jobbar hela dagar och ändå ska fixa sig nåt käk på kvällen????? Jag kan ju sitta här hur länge som helst och undra.. Skulle nog vinna på att fråga dom jag känner hur dom gör.... Japp så gör jag..


Men jag har ju inte bara stått vid spisen.... Nä vi har hunnit med både det ena och det andra... Snabb uppradning: Handla på Dollar, Vinterstädat altanen (Bort med alla sommar-möbler å annat bjäffs) Fikat hos Kjell, Ut i stormen och huggit mej en liten adventsgran, varit till stan och hämtat 35 kilo griskött som vi sedan packat och frusit in. Sovit middag. Lagat ena dörren på vedhuset, Hämtat hit Vilja och gosat med henne ikväll. Hon har valt att sova här i stället för att följa med päronen på nån himla fest.... Bra val. Dessutom har jag ju varit på Café Rävasten och fyndat två stora goda saffrans-semlor.......... Helt supergoda....


Men det var det värsta vad vi hunnit med...... I morgon blir det väldigt lungt. Adventsfika hos Anna och Jonas på Skäret. Blir spännande att se hur det ser ut där dom bor.

Tro att det inte blir att vara uppe så länge ikväll.

Känns som om Ozzy ropar och vill att jag ska komma och läsa något kapitel........ Ja men okey då jag kommer.......

Ha det gott och halka inte ute

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar