söndag 28 april 2019

Loppis på Western Farm.

Seg idag.
Känns att jag var på den stora loppisen på Western Farm igår. Jag Linda och Vilja sålde sånt som vi inte behöver.



Det gick så himla bra så när Loppisen varit igång en dryg timme så förstod jag att jag tagit med mej alldeles för lite grejer. Trots att jag hade proppade bilen full.. Trodde det skulle räcka. Sista timmen lyste mitt bord med mycket tom yta. Tre osålda saker tog jag med mej hem. Aldrig varit med om liknande. Vi hade så himla skojigt. En toppenplats, många glada människor och som sagt affärerna gick strålande.
Snön här i Vändträsk är nu snart ett minne blott. Blir flera vändor kring gård och mark för mej och min lilla pälsvän, och bara njuta av barmarken. Tur att det inte är denna årstid jag ska bestämma om jag ska flytta eller bo kvar. Då hade jag nog blundat för alla de jobbiga delarna och bra romantiskt sagt att det är här jag vill vara.
Den här bilden är någon vecka gammal. Den här stubben står bakom ladugården, så himla fint dekorerad av vår herre. Det växer både lingon och blåbär i stubben.


Här en bild från när Vilja var här. Lyckan i Maras ögon när hon fick se att det redan låg någon i hennes soffa när hon gick förbi. Å inte vem som helst, nä det var ju den lilla favoritmänniskan som låg där. Hurra.
Snabb som blixten hoppade hon upp och la sig till rätt och började snarka djupt. Vilja låg kvar på samma sätt, det var den lilla Mara som la sig tätt, tätt. Kunde inte låta bli att ta en bild.


Vet inte om jag skrivit om denna bilden tidigare. Nå då får ni gilla en favorit i repris. 


En kväll hade Kicko ordnat chaufför (maken). Hon hade mej sig ett gott kallt Rosévin.
Så ofta jag varit bjuden dit på ett glas vin. Lika ofta har jag sagt nej tack, så himla besvärligt att ta sig från Kicko till mej när man inte kan köra bil. 
Nå men hon löste det på ett alldeles ypperligt sätt. Under armen bara, kom hon med en dunk. Himla trevlig initiativ. Himla klok den där kvinnan.
Nämen nu är det slut på bilder.
För de som träffar mej eller pratar med mej så vet ni att mitt liv mest cirkulerar kring prylar, kartonger, skräp, sånt som inte är skräp men ändå inte har någon given plats. Så livet är inte så varierat just nu. Ibland är det skojigt och spännande ibland är det bara skitjobbigt. Nå men det är ju bara ta sig genom. 
Nå kanske det är dags att gå ut och ta tag i dagen lite. Glad att jag lackade bänkarna ute igår när jag kom hem från loppisen, känns tveksamt att jag skulle få det gjort nu. 
Idag väntar jag några skogsmän. De ska fixa sig veden till nästa säsong i Kanis. Gäller att se till att det är kapat och klyvet så det hinner torka. 
Dessutom hoppas jag de hugger och ta hem något träd till mej också. Kapa och klyva kan jag själv, men det är värre med att hugga ner och få hem det. Skulle behöva lite till så jag inte plötsligt blir utan  ved mitt i nästa vinter.
Själv tror jag att jag ska fota och lägga ut grejer till försäljning idag. 
Finns ju lite grejer att sälja, gäller bara att ta ett beslut vad jag sätter för pris.
Jag kan ju fundera hur det gick till att Kenneth hade 4 stycken murarkärror, tre skoterkälkar, 7 par snöskor??? 
Jaja, jag kan då inte fråga.
Kan det vara av samma anledning som jag har 32 korgar och 4 banan-kartonger med garn???
Kan vara så. 
Nä nu ska jag koka mej en kaffetår och bege mej ut i den underbara våren.

Ha det gott alla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar