lördag 21 maj 2016

Bilder i kameran

I kväll tänkte jag att jag skulle kolla upp vad för bilder jag hade i kameran.... Det var massor.

Men eftersom jag inte kan minnas att jag tagit en massa bilder så måste fotografen vara någon annan. Kan det vara hon som säger att hon ska bli Autograf när hon blir stor???

Vissa ledtrådar om fotografen får jag fram ganska raskt:


Fotografens läge. Visserligen är Kent låång. Men inte såååå lång


Verkar vara en typisk selfie. Eller??


Kan vara fotat av någon som gillar Mara i alla lägen. Här är det kombinerad siesta och försommarsolning som pågår, tror jag.


Ha, men den där har ju jag tagit. Det är på delar av gänget som avnjöt surströmming här för några veckor sedan.


Å den här har jag tagit. Det är ju från Röda korsets dag. Näktergalen Anita kompas av rediga grabbar. Vi hade återöppning av Kupan  Vi har burit, byggt, städat och röj i en hel vecka. Fint blev det och vi är så himla nöjda och malliga.


Hehe. De här är ena riktigt glada och mysiga grabbar: Hassan och Kalle, de kan det där med att sprida arbetsglädje och skratt.


Här är det uppvaktning av nybliven pensionär, Agneta, på Ming. God mat och glada människor, äkta kupan-folk, mycket trevlig kväll. Den bilden har jag tagit, det är riktigt säkert.


Det här kortet kommer jag ihåg att jag tagit, det där att fota mot ett stort skyltfönster där bara solen brassar är inte det lättaste, blev flera bilder med en massa sol och nå svarta skuggor längst ner på bilden, men plötsligt händer det, det blev en bild.
Min parhäst, Annelie. Kool tjej med massa tålamod.

Nå men det var bara en liten pjott av alla bilder som finns i min kamera, blir till att sätta sig och gallra. Men inte ikväll, nu är det hög tid för denna brud att nanna kudden. Om det går som jag tänkt så läser jag några sidor ur den spännnade boken först innna ögonlocken klappar igen. Tänkte jag, få se hur det går.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar