onsdag 9 maj 2012

Vattkoppor å sånt



Ett litet barnbarn fullt i pricka, feber och massor av kliande. Diagnosen heter Vattkoppor. Skönt att få göra bort det men för den skull är det sabla jobbigt. Har varit där och dokumenterat prickarna med kameran.
Tur att hon har smarta föräldrar som rullar ihop allt som kan förstöras av barnpink och låter Vilja få vara i nudistkostymen.

För övrig så har snart snön som kom i helgen tinat bort så nu börjar vi hoppas på vår med gräskrattning, fixa i blombänkar och framför allt komma oss bakom ladugården så vi får börja med veden. Men det är fortfarande djup snö där.

Ska strax se sista perioden av Sverige - Tyskland. Hör på Kenneth att det är rätt lag som gör mål. Nice =)

Ska bara berätta att vi bestämde igår att jag och Kenneth skulle fara förbi och köpa hem lite Thaimat som sedan skulle avnjutas i trevligt sällskap hos Linda och Kent........
Attans nu svär Kenneth.... Fel lag som gör mål.
Hela dagen har jag längtat efter den goda maten som faktiskt smakar ännu bättre om man äter med pinnar. Längtat och sett bilden framför mej med pinnarna i högsta hugg ge mej i kast med den goda maten. Men nu var det någon som glömde ta pinnarna från restaurangen. Så det blev att äta med gaffel. Det kan inte hjälpas det var gudomligt gott ändå.
Nu ska jag se det som är kvar att hockeymatchen.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar