söndag 13 maj 2012

Söndagkväll igen.

Skogsnolia i går på Pite havsbad.
En otroligt trevlig tillställning. Vi började med att gå en kunskapstipsrunda. Vi hann lära oss en massa samtidigt som det var en härligt skogspromenad. Gick alldelses utmärkt att ha grabbarna med i cykelkärran. Vi blev bjudna på godis och björksaft. Dessutom lärde vi oss faktiskt saker. Till exempel att beräkna höjden på ett träd som står upp.
Dessutom fick vi pris bara genom att genomföra tipsrundan. vi vuxna valde Teleskopgrillpinnar, grabbarna fick vattenflaskor.
Dessutom tänkte jag vinna första priset som var en weekend på Havsbadet men än har jag inget hört om det=)
Sedan inne på området så var det spännade saker att titta på för alla grabbarna både stora och små. Jag och Sara vi roade oss med att tävla och tippa överallt vi kom åt. Som tack för det så fick vi mössor, kepsar, isskrapor, massa godis, fika och en massa annat. Ja just det flera såna där tuber som man kan ha som pannband, mössa, halsduk eller hur man nu vill.
Med andra ord en lyckad dag.
En bild på den utomordentligtt trevliga vagnen som grabbarna åkte i. Kasper på väg ur och Elis med sin nya vattenflaska.
Jössees vad har jag gjort med Sara???  ..... Tjoffs huggit huvudet av henne.
Tur jag tog en bild till.
 Så...... Där är Sara också med.

Måste ju visa en bild på vad dom tittar på........
Pojkarna tyckte den var häftig. Mycket större än de helikoptrar som finns hemma i pojkrummet i Öjebyn.
Kasper tyckte vi var småaktiga som inte lät honom flyga.


På eftermiddagen när vi kommit hem så ringde Jimmy.
Han skulle iväg och övningsskjuta idag med hemvärnet i Boden och Elis och Kasper hade inte varit färdig med farmor och farfar så han undrade om dom kunde komma upp och sova över till idag. Vilken fråga.... Klart att dom var varmt välkomna.
Så i natt har vi haft Elis med oss i sängen.
När våra ungar slutade komma och sova mellan oss i sängen så trodde jag att hjärtat skulle brista.
Åh så vi längtade efter dom. Länge efter det dom slutat komma.
Men vi har fått igen den härliga känslan.
För nog är det nåt visst att ha en varm ungen mellan sig i sängen. Visserligen sparkas dom ibland, men ändå så ljuvligt.

Dagen idag har vi varit ute heeeela dagen. Jimmy stackaren var ju som sagt någon annanstans och sköt, men vi andra:  Jimmys familj var ju hör från start och Lindas familj kom redan från förmiddagen.
Gudarns vad rik jag känner mej när dom är här. Vi har slappat, grävt i någon blombänk, krattat lite..... å då menar jag liiite. Vi har präktigt mycke snö kvar ännu.
Vi har också åkt fyrhjuling, ätit, fikat, gungat, eldat, solat, slappat. Berättat drömmar och framtidsplaner för varandra.
Med andra ord bara njutit av varandras sällskap och av det härliga vädret.
Luktar som en böckling, men det fixar jag i duschen strax.
Redo för en ny arbetsvecka..... Just det ja. Det är ju en röd dag mitt i.... Tackar så mycket det blir bra.

Ha det nu gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar