söndag 15 april 2012

Ny kamera

Söndagkväll.


Jag har blivit med en digital systemkamera. Så nu gäller det att träna. Den är ju helt klart inte lika liten att den alltid kommer att finnas i fickan, men det känns lite spännande att ratta fram och tillbaka med objektivet och känna sig lite viktig. För än så länge är det nog mest det..... Känna sig lite viktig, så bra kort har det inte blivit ännu. Men snart så....
Ett av mina objekt blev min julkaktus som bara för att jag ska kunna träna på att ta fina bilder så blommar den om. Det tackar jag för.
Aldrig sett hur vackra blommorna är tidigare, egentligen alltså.

Jädrar......nu gör Skellefteå 2 - 2 i hockey. Än lever hoppet om att Skellefteå ännu kan bli svenska mästare. Hejja, hejja.

Ja ni som bor som mej i Norrbotten kunde ju bara konstatera att våren kom av sig i natt och idag. Jösses vad det har snöat. (Hört från säkra källor att det snöat i andra delar av vårt land också) Bonzo som inte är någon älskare av lössnö kunde konstatera att snöeländet sopade under magen på morgonen vid morgonpinket. Sen har han varit väldigt nödbedd att få ut nå mer idag.
Han hoppas att det går över fort och tinar bort igen. Tror han har bestämt sig för att hålla sig tills det blir skare eller barmark. Som ni ser på bilden så är det visst bakslag av våren. Precis där satt vi i fredags och njöt av det vackra vädret är det massa blöt-snö idag.
Men jag har ju varit med länge, många vårar och vet att det är så här det brukar vara. Det ordnar sig, snart är allt borta och det är dags att börja påta i trädgården.


Yes, nu gjorde Skellefteå 3 - 2. Ser bra ut det här.

Då var det de här med krassliga Lundgrens.
Det har varit en oerhörd brist på barn och barnbarn här nu medan vi varit så ynkliga.
Jimmys gäng var hit på annandag-påsk men då blev jag ju sjuk just när dom kom så det blev mest att ligga på golvet eftersom min värld snurrade så gräsligt. Kenneth var ju redan sjuk. Men sen har det var inte nåt, inte nåt, inte nåt. Icke ett enda barn eller barnbarn.
Till i dag då kom Vilja förbi och hjälpte oss att skotta bort lite snö.
Till helgen hoppas vi att vi är på benen igen och att det blir bebott uppe i husvagnen. Saknar att vara storfamilj när det blir helg.
I morgon ska vi göra ett försök och fara och jobba. Hur det går återstår att se eftersom vi fortfarande inte är vaken mer än 2 - 3 timmar åt gången.

Ha det gott alla, nu ska jag gå och se hur det går för Skellefteå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar