måndag 22 juni 2020

Ny bil, unge som skojas, Jäkna och rabarber.

Men se nu känns det väldigt nära. Nu har jag strax ganska bra kontroll på den nya datorn.
Vi får väl se om jag får ihop några bilder ikväll.
Men det ser vi senare.
Jag måste börja med att berätta: Om mitt barnbarn, Vilja hade hon varit min så hade jag reat ut henne idag. Jäkla unge.
På förmiddagen idag ringde Linda och undrade om jag ville följa och hämta ett billik i Vändträsk som sedan skulle vidare till bilskroten i Storsund. Jo men varför inte. Skönt med AC i bilen dessa varma dagar.
Så jag och Vilja bak och de andra fram.
Härlig bil med AC även bak i bilen.
Resan gick bra men när vi började närma oss Heden igen, så kände jag att jag inte mådde riktigt bra. Trots härlig AC började jag svettas nåt vansinnigt. Det bara dröp svett. Jag blev nästan illamående och väldigt påverkad av värmen.
Vad händer?
Obehagligt. Jopp, väldigt obehagligt.
Då säger Vilja: Oj vad varmt det är i bilen, så jag tittade på henne och såg att hon såg att jag svettades som om jag stod i en dusch.
Sen kom asgarvet...…… Ungen hade satt på sätesvärmen för att se hur länge det skulle ta innan jag kände det.
Jag var inte alls jättesjuk jag var bara utsatt för ett practical joke. Rackarns unge.
Men nu ska vi se om det blir några bilder.
Jaja, nog fick jag nerladdade bilder men jag kan ju inte påstå att det bara gick som en dans. Krävdes lite trix och magi. Men nu vet jag hur man gör.
Första bilden är när jag som stadsbo började längta efter en rabarberkräm. Finns ju att köpa på affären. Inga problem alls.

Min gamla trotjänaren Kia har flyttat hemifrån. Hon kände sej mogen för nya äventyr.


In har det flyttat en ny pingla. Vi trivs väldigt bra tillsammans. 

Jag tog med mej Anna till Luleå och köpte bil. Gick så himla bra. Jag och min nya bil hittade varandra direkt. Fanns inga andra alternativ. 

Jag har också hunnit med att vara upp till Inga-Lills Jäkna.
Det var min tur tydligen att i år lägga ut slangen i Älven för att det skulle bli något vatten i kranen. Nog var det kallt men det gick riktigt bra och Inga-Lill var lysande som rörmockare. Det var ju ingen sak det där 😀😀
Resten av vistelsen var definitivt inte kallt. Underbart väder och flygfäna väntade snällt till helgen höll på att vara över innan anföll.





Nä men vänta nu!!!!! Den där armen och den där rabarbern har jag ju sett tidigare. Nu tror jag att jag tjorvar lite.
Kan det vara ett tecken på att jag ska sluta skriva och bege mej i säng. Måste väl vattna blommorna på balkongen först. Tänk va, klockan är strax 23:45 och det är fortfarande 23 grader ute. Inte underligt om Blommorna ropar på vatten varje kväll. Nå men det ska jag fixa.
I morgon kommer Inga-Lill och stannar några dagar. Det blir kul, skulle tro att vi har programmet fullt. Om vi nu orkar i värmen. Vi brukar inte sitta sysslolösa och illtrivas.

Nu går jag till blommorna.
Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar